Snorkel med blåhval på Sri Lanka Den sagnomspundne blåhval Svøm med kaskelothvaler på Sri Lanka Vores strandresort på blåhval turen Øv dig på det perfekte haleskud Blåhval med snorkler Svøm med flokke af delfiner Blåhvaler bliver op til 30m lange og 200 tons

Snorkl med verdens største dyr - blåhvalen

Tag med til Sri Lanka i det Indiske Ocean og få mulighed for at snorkle med det største dyr, der nogensinde har levet - den mægtige blåhval! Sri Lanka er et hotspot for hvaler og udover blåhvalerne, er det også sæson for de imponerende kaskelothvaler - verdens største rovdyr - som vi også har rigtig god mulighed for at komme i vandet med på rejsen.

Max 5 gæster i båden giver større chance for at komme tæt på hvalerne 

Vi bor på et lækkert strandresort i Trincomalee og hver dag tager vi ud i speedbåd med max 5 gæster samt vores lokale kaptajn og en hvalguide der hjælper os med at komme helt tæt på hvalerne i hele 6 dage.

Blå himmel, fantastisk sigt og dejlige temperaturer

Vi rejser i den bedste vejrsæson på Sri Lanka og kan forvente blå himmel og temperaturer omkring 30-35 grader. Sigtbarheden er rigtig god på ca. 30 meter, og vandtemperaturen ligger på 27-28 grader så det er dejlig varmt vand til snorkling.

Blåhvalen er så stor, at det er næsten ubegribeligt!

Det er svært at forestille sig, hvor store disse hvaler virkelig er, før man selv oplever dem i vandet. Deres tunge vejer det samme som en elefant, halefinnen bliver op til 8 meter bred, og der cirkulerer ca. 10.000 liter blod igennem deres enorme krop, som kan blive over 30 meter lang og veje op mod 200 tons. Selv en nyfødt baby er ca. 7 meter lang og spiser over 400 liter modermælk hver dag.

Fridyk med havets gigant - en uforglemmelig oplevelse 

Forestil dig dette: du glider langsomt ned i den varme vandoverflade og under dig svømmer en kæmpe blåhval. Du bliver enten liggende og nyder synet eller tager en dyb indånding og fridykker ned under havoverfladen, så du er i øjenhøjde med blåhvalen. Det gigantiske dyr svømmer langsomt forbi dig, og tiden går helt i stå i dette enestående møde, som du altid vil huske.

Blåhvalerne, som ligger deres vej forbi Sri Lanka fra december til april, er sky dyr, og det kræver derfor tålmodighed at komme helt tæt på dem. For at komme så tæt på som muligt, undgår vi larmende scuba-udstyr, og derfor er en snorkel, en maske og et par finner, alt du har brug for, når du skal møde de fantastisk store og fuldstændig fascinerende dyr!

Dette er din mulighed for at møde det utrolig fascinerende og sagnomspundne dyr, som det er få forundt at komme i nærheden af.

Oplev smukke strande, se Sri Lankas nationalparker eller besøg buddhistiske templer

Udover fantastiske møder med store hvaler, byder Sri Lanka på flotte uspolerede sandstrande, vanvittig flot natur og masser af spændende oplevelser.

Landet byder på flere nationalparker, hvor du kan være heldig at se blandt andet leoparder, elefanter, vildsvin, vandbøfler, krokodiller og 492 fuglearter. Vil du have endnu mere smuk natur, er der rig mulighed for at tage på hikingture med utallige vandfald, te-plantager, bjerge og jungle. Er du mere til de kulturelle oplevelser byder Sri Lanka på buddhistiske templer, stupaer og antikke klostre, som er mere end 2000 år gamle. Hvis du alligevel kommer til at savne havet lidt, er der ingen grund til panik. Med Sri Lankas 1300 km strand, kan du altid finde en kridhvid sandstrand, hvor du kan tage en dukkert, surfe og slappe af i vandkanten.

Du har rig mulighed for at forlænge din rejse så du også kan opleve Sri Lanka på land. Kontakt os for mere info.

Du bor lige ved stranden, har adgang til pool og får lækker mad

På denne rejse bor vi på det lækre strand resort "Trinco Blu by Cinnamon" der ligger helt ned til en lækker strand lige udenfor Trincomalee. Hotellet har en swimmingpool helt ned til stranden og serverer lækker mad. Vi bor i gode superior værelser.

Dagsprogram for din vilde oplevelse med blåhvaler:

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst Sri Lanka og transfer til vores hyggelige hotel nær Colombo.

Dag 3: Køretur til Trincomalee ca. 5-6 timer. Vi stopper og ser Dambulla Caves på vejen. Overnatning på vores strand resort

Dag 4 - dag 9: Seks dage til at snorkle efter hvaler, spise god mad og slappe af på vores strand resort.

Dag 10: Køretur tilbage mod Colombo og fly mod Danmark. Mulighed for at forlænge rejsen.

Dag 11: Ankomst Danmark.


 

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Colombo t/r
- Dansk rejseleder & snorkel instruktør
- 1 nat på hotel ved Colombo
- 7 nætter på strand resort ved Trincomalee
- 6 dage med snorkling efter hvaler
- Lokale engelsktalende guider
- Alle måltider i Trincomalee
- Snacks & drikkevarer på båddage
- Morgenmad på hotel ved Colombo
- Alle transfers på Sri Lanka
- Vægtbælte
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Fly fra andre steder end Kastrup (vi hjælper gerne med fly fra hele verden)
- Visum & forsikringer
- Snorkeludstyr
- Drikkepenge
- Uspecificerede måltider & drikkevarer


 

 

Sri Lanka - Blåhvaler - Grupperejse marts 2018

DKK 37.999,00 - UDSOLGT!
Tag med til Sri Lanka og få mulighed for at snorkle med det største dyr der nogensinde har levet på jorden - den mægtige blåhval! Dertil snorkler vi også med kaskelothvaler!
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 16. marts 2018
Varighed 11 dage
Sæson Bedste sæson for vejr, kaskelothvaler og blåhvaler
Bemærkninger Små grupper - max 5 pladser/båd (2 både)
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email