Spar op til 66%

Subzero Arctic Premium Våddragt 7mm - UV-Jagt

Subzero Arctic Premium er til dig der tager din uv-jagt seriøst.

 

999,00DKK Regular Price 2.999,00DKK

Subzero Arctic Premium våddragten er en fremragende våddragt til undervandsjagt

Våddragten er lavet af god fleksibel neopren. Normalt forsvinder en del af fleksibiliteten jo tykkere en neopren du vælger. Men her får du altså både en fremragende våddragt med masser af bevægelsesfrihed og masser af varme.

Jo længere tid du kan holde varmen, jo længere tid kan du blive i vandet.

Følelsen af god bevægelsesfrihed

Våddragten er en to-delt våddragt og det er der en helt særlig grund til, der både giver dig mere flex og større bevægelsesfrihed. Med en to-delt våddragt slipper du nemlig for at integrere en stor lynlås i dragten, der fjerner en god del af fleksibiliteten i neoprenen. Samtidig minimerer man også vandgennemstrømningen ved at fjerne lynlåsen, da der altid vil trænge vand ind gennem lynlåsen.

Flot design og små detaljer der gør en stor forskel for komforten når du er på UV-Jagt

Med mere end 20 års erfaring med undervandsjagt, har vi fundet ud af, hvilke små detaljer der kan gøre hele forskellen. Hvis du nogensinde har haft en todelt våddragt på med kun én knap til lukningen i skridtet, ved du hvor lækkert og meget større komfort det giver, med to knapper i lukningen. Derfor kommer Subzero våddragten selvfølgelig med to knapper til lukningen af overdelen i skridtet.

Vi har placeret en lækker og tyk lade plade på brystet, så du nemt kan lade din harpun uden at blive gul og blå af presset på brystet. Derudover har vi tilføjet ekstra stærk beskyttelse på knæ og albuer, hvilket passer perfekt til jagten efter multe, havørred eller pighvar, hvor du ofte ligger på lavt vand og kan ramme skarpe muslingebanker, sten osv. Den ekstra stærke beskyttelse på knæ og albuer gør også dragten ideel til jagt på vrag og rev.

En open-cell våddragt er det optimale valg for undervandsjægeren

Som undervandsjager kan du bruge mange timer i vandet og det stiller større krav til din våddragt. Open-cell våddragter har på indersiden af dragten, ikke et lag nylon, som den har på ydersiden. Det vil sige at du på indersiden får den rå neopren blottet og klistret til kroppen. Det rå neopren, skaber mindre vandgennemstrømning og sørger derfor for, at du kan holde varmen bedre og i længere tid. Til gengæld er en open-cell våddragt mere besværlig at få på, men har du først teknikken er det en smal sag. Du kan læse mere om open-cell våddragter her og hvordan du kommer ind og ud af dragten. (link)

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hver våddragt vi sælger, hives der, hvad der svarer til ca. 25 plastflasker / 250 mundbind op af havet. Vi har et mål om at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Læs mere om vores samarbejde med Resea Project her

Specifikationer
SKU SZYM7MM
Dragt til Unisex
Brands SubZero
Product upsell image /s/u/subzero-arctic-premium-v_ddragt-7mm.jpg
Product card image /s/u/subzero-arctic-premium-v_ddragt-7mm.jpg
Product travel image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?