Spar op til 27%

Subzero Baltic Våddragt 5mm - UV-Jagt

Subzero Baltic er den ideelle våddragt til undervandsjagt. Både til begyndere og øvede. Våddragten er smidig, blød og fleksibel og designet til de nordiske forhold.

Våddragten til undervandsjagt er unisex.

1.299,00 DKK Normalpris 1.799,00 DKK

Subzero Baltic 5mm våddragt er en fremragende open- cell dragt med god fleksibilitet

Vores Subzero Baltic 5mm våddragt er en lækker fleksibel og komfortabel open-cell dragt, designet specielt til uv-jagt. Våddragten er to-delt og lukkes med to knapper, så du undgår lynlås og sikrer en mindre vandgennemstrømning og dermed højere varme.

En 5mm våddragt til undervandsjagt, er det vi betegner som en sommerdragt. Du kan ideelt set bruge den fra maj til september og med et par varme og tykke sokker og handsker, skal du nok få en masse sjov i vandet. Dragten kommer selvfølgelig også med en indbygget hætte, dit barn kan anvende alt efter behov og vandtemperatur. Fordelen ved at vælge en 5mm dragt i forhold til en 7mm er kort sagt, at du får en del mere bevægelsesfrihed i en tyndere dragt.

Våddragten er syet sammen med blind stitch, hvilket betyder mere varme i længere tid

Jo mindre vandgennemstrømning din våddragt har, jo bedre kan du holde varmen. Din krop skal bruge energi på at varme det vand der trænger ind i våddragten op. Jo mindre vand der trænger ind, jo mindre energi skal din krop bruge på at holde dig varm.

Derfor er Subzero våddragten her, syet med det der kaldes Blind Stitch. Blind Stitch betyder, at nål og tråd ikke går hele vejen igennem neoprenen, men kun halvvejs. På den måde kan vandet ikke ledes ind til hunden via tråden og hullet i dragten. Ret genialt.

Simpelt og enkelt design kombineret med små detaljer gør hele forskellen

Med vores mere end 20 års erfaring med undervandsjagt, har vi fundet ud af, hvilke detaljer der kan gøre en væsentlig forskel for oplevelsen i vandet. To knapper i lukningen i stedet for en enkel, gør mere for komforten, end man skulle tro. Lukningen af overdelen er placeret i skridtet. Med kun én knap, vil du føle et væsentligt ubehag i det område. Heldigvis kan en simpel løsning som at tilføje en ekstra knap, løse det problem ganske simpelt.

Vi har placeret en lækker og tyk lade plade på brystet, så du nemt kan lade din harpun uden at blive gul og blå af presset på brystet. Derudover har vi tilføjet ekstra stærk beskyttelse på knæ og albuer, hvilket passer perfekt til jagten efter multe, havørred eller pighvar, hvor du ofte ligger på lavt vand og kan ramme skarpe muslingebanker, sten osv. Den ekstra stærke beskyttelse på knæ og albuer gør også dragten ideel til jagt på vrag og rev.

En open-cell våddragt er det optimale valg for undervandsjægeren

Som undervandsjager kan du bruge mange timer i vandet og det stiller større krav til din våddragt. Open-cell våddragter har på indersiden af dragten, ikke et lag nylon, som den har på ydersiden. Det vil sige at du på indersiden får den rå neopren blottet og klistret til kroppen. Det rå neopren, skaber mindre vandgennemstrømning og sørger derfor for, at du kan holde varmen bedre og i længere tid. Til gengæld er en open-cell våddragt mere besværlig at få på, men har du først teknikken er det en smal sag. Du kan læse mere om open-cell våddragter her og hvordan du kommer ind og ud af dragten vi alinket her.

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hver våddragt vi sælger, hives der, hvad der svarer til ca. 25 plastflasker / 250 mundbind op af havet. Vi har et mål om at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Læs mere om vores samarbejde med Resea Project her

Specifikationer
SKU SZ5MM
Dragt til Unisex
Brands SubZero
Product upsell image no_selection
Product card image no_selection
Product travel image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?