Subzero Skagerak 3/2mm Unisex Svømmedragt

Fremragende svømmedragt / smoothskin våddragt til alle havsvømmere.

Våddragten er unisex.

1.799,00DKK

Subzero Skagerak er svømmedragten til dig der vil have en fremragende smoothskin dragt til svømning i åbent vand

Subzero Skagerak er din nye svømmedragt på markedet. Her får du en yderst fremragende smoothskin svømmedragt med detaljerne på plads, så du kan få det bedste ud af din svømmetræning i åbent vand.
Subzero Skagerak kommer med en tykkelse på 3mm på torso og lår – de områder på kroppen der kræver mest varme. Arme og resten af benene har en tykkelse på 2mm, så du får større fleksibilitet i de områder der skal bevæge sig mest.

Svømmedragten har en smoothskin overflade og super stretch nylon

På ydersiden får du den lækre og glatte smoothskin der er med til at give dig optimal fremdrift, da overfladen får dig til at glide gennem vandet. Indersiden består af super stretch nylon for bedre fleksibilitet og bevægelsesfrihed i svømmedragten. Svømmedragten er desuden syet med indvendig blind stitch, der mindsker vandgennemstrømningen i dragten markant.

Du får selvfølgelig også den holdbare YKK lynlås.

Subzero Skagerak våddragten er til alle havsvømmere

Om du er ny havsvømmer eller en af de øvede, spiller ingen rolle. Svømmedragten fra Subzero kan med fordel bruges af alle, men er et fremragende valg for den nye åbent vands svømmer eller dig der elsker at svømme crawl.

Guide: Sådan kommer du rigtigt ind og ud af din svømmedragt

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hver våddragt vi sælger, hives der, hvad der svarer til ca. 25 plastflasker / 250 mundbind op af havet. Vi har et mål om at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Læs mere om vores samarbejde med Resea Project her

Specifikationer
SKU SZSW3/2
Brands Subzero
Product card image /s/u/subzero-skagerak-svoemmedragt.jpg
Product travel image /s/u/subzero-skagerak-svoemmedragt.jpg
Product upsell image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?