Nærkontakt med Greater Hammerhead på Bahamas Dyk med tigerhajer på Bahamas Citronhajer bag liveaboarden Ca. 4m stor hammerhaj svømmer forbi dykker Dolphin Dream er vores liveaboard på Bahamas Tigerhaj på Tiger Beach Natdyk med hammerhajer og tigerhajer Tiger Beach er STEDET at dykke med store tigerhajer Store hammerhajer og kridhvid sandbund Dyk med citronhajer og revhajer på Tiger Beach Dyk med caribiske revhajer på Bahamas De store hammerhajer er meget nysgerrige Tiger Beach - verdens bedste sted at dykke med tigerhajer Natdyk med hammerhajer og tigerhajer Kom helt tæt på og tag fotos Oplev masser af fiskeliv på Bahamas

Tag med på denne gruppe dykkerrejse til Bahamas hvor vi både besøger Tiger Beach og Bimini som begge er to af verdens bedste steder for hajdykning. På turen får vi chancen for at dykke med store tigerhajer, store hammerhajer (greater hammerhead), tyrehajer, caribiske revhajer, nursehajer og store nysgerrige citronhajer.

Størstedelen af de viste fotos er taget af Mads Odgaard på vores tidligere grupperejser til Bahamas i april 2014 og februar 2016.

Dykningen foregår i varmt og klart blåt vand på en hvid sandbund på 6-12m dybde og hajerne bliver tillokket ved fodring. Efter vores mening er Tiger Beach verdens bedste sted at dykke med tigerhajer og Bimini er verdens bedste sted at dykke med greater hammerheads. Kombinationen af de to steder bliver meget svær at overgå hvis man godt vil have nærkontakt med store hajer.

Udover at dykke efter hajer dykker vi også på koralrev på Bahamas og har god chance for at snorkle med delfiner.

Rejseplan:
Dag 1: Afrejse fra Danmark. Ankomst Miami og transfer til West Palm Beach med overnatning.
Dag 2: Afslapning om dagen og check-in på båden ca. kl. 18. Afsejling mod Bahamas.
Dag 3: Efter paskontrol i Bahamas (ca. kl. 9) starter vi dagen med et check dyk. Derefter står den på dykning ved Tiger Beach.
Dag 4: Tiger Beach + koralrev. ”Poolen er åben”.
Dag 5: Tiger Beach + koralrev. ”Poolen er åben”.
Dag 6: Tiger Beach eller Bimini (eller en dag med vilde delfiner)
Dag 7: Bimini + koralrev. "Poolen er åben".
Dag 8: Bimini + koralrev. "Poolen er åben".
Dag 9: Bimini + koralrev. "Poolen er åben". Eftermiddag sejler vi mod Florida.
Dag 10: Check-out fra båden er ca. kl. 10.00. Hjemrejse mod Danmark eftermiddag/aften. Mulighed for forlængelse på egen hånd.
Dag 11: Ankomst Danmark.

 

Video fra grupperejsen til Bahamas i 2016. Lavet af Jeppe Schoubye.

På denne dykkerrejse til Bahamas har vi 7 dages dykning med 4-5 dyk pr. dag fra liveaboard.

Tiger Beach
Området der er verdenskendt som Tiger Beach ligger imellem West Palm Beach i Florida og Grand Bahama og udgør en kæmpe sandbanke der er ca. 6-12m dyb. Den kridhvide sandbund kombineret med lav dybde og god sigtbarhed gør at dykningen på Tiger Beach er intet mindre end fantastisk og i absolut verdensklasse.

Hajerne tiltrækkes med fiskerester og der går normalt ikke længe inden vi kan hoppe i vandet og dykke med meget nysgerrige citronhajer der bliver op til 3m lange og tigerhajer der kan blive ca. 6m lange.

Bimini - Greater Hammerheads
Bimini er en smuk lille tropeø i Bahamas som for nylig er blevet verdenskendt i hajdykkernes verden. Hver februar er øen nemlig samlingssted for et stort antal af den største art hammerhaj - Sphyrna Mokorran - som kan blive op til 6 meter og er et imponerende syn med sit kæmpe hammerformede hovede. Normalt er de meget sky, men på Bimini er de kæmpe hajer nysgerrige og kommer helt tæt på dykkere.

Bimini er også kendt for at have mange tyrehajer som vi også har rigtig god chance for at se på dykkene her.

”Poolen er åben” & natdyk
Ved Tiger Beach og ved Bimini dykker vi efter ”poolen er åben” konceptet hvor vi dykker så meget og så længe vi vil med hajerne. Du behøver kun at komme op på båden for at skifte tank/memory kort eller spise så du har al den bundtid du kan ønske dig.

Et par af aftenerne vil området bag liveaboarden  være oplyst af projektører, så hvis du har lyst får du også muligheden for at lave natdyk med hajerne. En ret vild og kæmpe oplevelse.

Koralrev, vrag og delfiner
Udover fodringsdykkene ved Bimini og Tiger Beach, kommer vi også til at dykke på flotte koralrev som byder på caribiske revhajer, tøndesvampe, fisk, skildpadder og store groupers. På revdykkene kan vi også have fokus på hajer da vi kan lave fodringsdyk der vil være domineret af flere caribiske revhajer end dykkene ved selve Tiger Beach og Bimini normalt er.

Derudover er der også nogle vrag i området omkring Tiger Beach og vi kan være heldige også at komme til at snorkle med delfiner.

Liveaboard
Vi har hyret liveaboarden ”Dolphin Dream” til vores dykkerrejse til Tiger Beach og Bimini i Bahamas. Denne liveaboard giver os den bedste base for at opleve hajerne og fungerer rigtig godt.

West Palm Beach
Vi har en nat på hotel i West Palm Beach inden vi går ombord på liveaboarden. Hotellet ligger på Singer Island som er byens bedste turistområde og tæt på Floridas flotte sandstrande.

Inkluderet:
- Fly: Kastrup – Florida t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 9 dage/8 nætter på liveaboard
- 1 nat på hotel i Florida
- 7 dages dykning med 4-5 dyk/dag
- Alle måltider på liveaboard (undtagen aftensmad første aften)
- Vand/juice/kaffe/the på liveaboard
- Havneskatter/fuel surcharge
- Hotel tax & Service charge
- Alle transfers i Florida
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. fly fra andre steder
- Visum & forsikringer
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge

Bahamas - Tiger Beach & Bimini - Grupperejse Mar 2018

Status: Ikke på lager

42.999,00 DKK
Hajer på Bahamas - dykning med tigerhajer & store hammerhajer
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 24. marts 2018
Varighed 11 dage
Sæson Højsæson for tigerhajer og store hammerhajer
Bemærkninger Verdens bedste sted at dykke med tigerhajer og store hammerhajer
Kingfish Dive & Travel Personale

Kontakt rejseafdelingen

Stine, Mads, Johnny og Isabella sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?