Tisvilde Stenrev

Skønt naturdyk i smukke Tisvilde!

249,00 DKK

Smuk strand og natur, langt stenrev med varieret fiskeliv

Vi dykker lige ud fra stranden, ved skellet mellem de to parkeringpladser, svømmer i overfladen ca. 100 m ud over de 2 første revler, hvorefter vi påbegynder dykket.

Her er et stenrev med små og mellemstore sten. Hvis man dykker et godt stykke ud opnår man en dybde på 11m, her ligger der nogle samlinger med kæmpe sten.

Der kan være en del strøm langs kysten, det giver en stor gennemstrømning af rent vand og derfor også et meget varieret dyreliv.
Du kan være heldig at se ørreder, mulder og hornfisk. Der er næsten garanti for tangnåle, gylter, havkaruser, krabber, rejer, fladfisk og ulke.

Den store variation af liv er køreturen værd. I sensommeren kan man være heldig at se store fiskestimer. Overflade strømmen er ofte kraftigere end på bunden.

Tæt på kysten er der ofte en del brænding og derfor dårlig sigtbarhed ...jo længere man kommer ud - jo bedre bliver sigten. Selv i tider med mange alger er der ofte god sigt på dybden. Fjæsingen gemmer sig på bunden, så pas på med at ”kravle” hen over bunden.

Omgivelserne oven vande er som skabt for en ”afterdive” grillaften, hvor der også er den luksus at der er toiletter og rindende vand i nærheden.

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish, Scandiagade 15, KBH
 • Afstand fra Kingfish: 69 km, 60 minutter.
 • Max dybde: 10 m.
 • Type: Naturdyk.
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver.
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Mødetider
  - Kl. 16.45 hvis du har ALT udstyr (inkl. tank og bly)
  - Kl. 16.30 hvis du skal leje udstyr (også tank og bly)
  - Afgang kl. 17:00

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge.

Specifikationer
SKU tisvilde
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!