Udstyr

DIN EKSPERT I VANDSPORT

Kingfish har mere end 20 års erfaring med dykning og vandsport. Vi er Danmarks førende butik og webshop indenfor dykning og undervandsjagt, og sætter en dyd i at formidle vores viden og give vores passion for havet, videre til vores kunder. Vi har gennem de sidste 20 år uddannet nye dykkere, rejst jorden tyndt og solgt udstyr til nye, såvel som garvede vandentusiaster og vi elsker at gøre det. Har du sprøgsmål eller brug for rådgivning, er du mere end velkommen til at skrive til os på mail [email protected] eller ringe til os på telefon 33 13 83 83. Dykkerudstyr til dykningDykkerudstyr til dykning
udstyr til uv-jagtudstyr til uv-jagt
paddleboard og sup udstyrpaddleboard og sup udstyr
udstyr til havsvømning og pool svømningudstyr til havsvømning og pool svømning
udstyr til vinterbadningudstyr til vinterbadning
udstyr til snorklingudstyr til snorklingDykkerudstyr til alle niveauer

Hos Kingfish er vi tossede med dykning og vores personale er erfarne dykkere, der alle elsker at formidle og rådgive omkring dykning. Vores erfaring og viden bruger vi hver eneste dag. Bla. til at udvælge et udvalg af dykkerudstyr i den ypperste kvalitet og med høj funktionalitet, for både begyndere og erfarne dykkere. Blandt vores sortiment af dykkerudstyr, finder du alt det, du skal bruge for at være komplet klædt på til at hoppe i vandet og komme et godt stykke ned under vandoverfladen. 

Udstyr til undervandsjagt

Undervandsjagt er de sidste 3-4 år, blevet en utrolig populær måde at komme ud i naturen på. At fange sin egen mad og opleve roen i smukke omgivelser, har trukket flere og flere i våddragten. Hos Kingfish har vi mere end 20 års erfaring med UV-jagt og har et stort, bredt og kvalitetsbevidst udvalg af uv-jagtudstyr til både den nye og de erfarne uvjægere. 

Paddleboards og udstyr

Paddleboard er en vandsport, der de sidste 5 år er blevet mere og mere populær. Særligt om sommeren, kan man næsten ikke tage en tur på stranden, uden at støde på et farverigt paddleboard.

For at komme i gang med paddleboard har du brug for et board, en paddle, en leash og taske til board og udstyr. De fleste nybegyndere køber en samlet pakke med et oppusteligt paddleboard (iSUP) board og en tilhørende taske. Hvis du er kuldskær, anbefales det at bruge en tynd våddragt. Det er et lovkrav at have en svømme- eller redningsvest med dig når du står på paddleboard. Som minimum skal du have den med dig på paddleboardet, og hvis du har dit barn eller en ven med ude, skal du sørge for at der er redningsvest med til alle.

Svømmeudstyr

Uanset om du er til snorkling, dykning eller begge dele, er det en god ide, at have styr på din svømmeteknik, da det hjælper dig til at bevare kontrollen over din krop og dens bevægelser i vandet. Svømning er en super effektiv motionsform, som bl.a. kan være med til at øge din udholdenhed, kondition og styrke og, samtidig er skånsom overfor både led og muskler. Derudover kan sporten tilpasses vind og vejr samt niveau, da svømning både kan udøves i svømmehal og på havet. Herunder kan du se vores forskellige udstyrskaetgorier indenfor svømning. 

Snorkeludstyr

Snorkling er en fantastisk aktivitet for hele familien. Om du er stor eller lille, kan livet og oplevelserne under overfladen bringe smil frem på læben hos de fleste. Basis udstyret består helt simpelt af en dykkermaske og en snorkel. Dykkermasker kan man købe i mange forskellige farver og modeller. Bruger du til dagligt briller eller kontaktlinser, kan man også købe sin dykkermaske med styrke i glassene. Skal du have børnene med ud at snorkle, skal du sørge for at købe en børnesnorkel. Det er ret vigtigt. Følg linket her, og læs mere om, hvorfor du skal vælge en snorkel designet til børn.

(1475 varer)

Side
pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter
Knivblad længde (cm)
Læs vores kunders anmeldelser her

Hvad leder du efter?