Black Friday

Velkommen til

Cyber Monday i Kingfish

Cyber Monday i Kingfish giver dig mulighed for at købe en masse udstyr til dykning, undervandsjagt, svømning, paddleboard og snorkling, til årets skarpeste priser. Cyer Monday er også en fantastisk mulighed for, at få et godt forspring på årets julegaveræs, så du kan nyde december uden stress og jag. Hos Kingfish sidder vi klar til at hjælpe dig og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores store Cyber Monday udsalg. Vi ses i butikken eller på Kingfish.dk  • Prismatch - Finder du samme vare billigere i en anden dansk butik eller hjemmeside, matcher vi prisen. Læs mere her.
  • Julepris - Produkter med et "Julepris"-tag, er din garanti for, at priserne ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften.
  • Professionel rådgivning - Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Book eventuelt en rådgiver via vores bookingsystem her.
  • Hurtig levering - Vi leverer din pakke inden for 1-2 hverdage.
  • Fri fragt -  Vi giver fri fragt, hvis du køber for minimum 500 kr.
  • Returret frem til 15. januar - Varer købt til julepriser under Black Month og til Black Friday priser, er der fuld returret på til 15. januar 2023. Læs mere om handelsbetingelserne her.

(97 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Black Friday er desværre slut for denne gang

Black Friday ligger hvert år i slutningen af november. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Kom til årets tilbudsfest, når vi skyder Black Friday i gang med en masse fantastiske tilbud til både dykning, undervandsjagt, paddleboard. svømning, snorkling og vinterbadning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret på kampagner, nye produkter, tips og tricks, samt nye spændende rejser, kurser og events.Praktisk information omkring Black Friday i Kingfish

Black Friday ligger i år den 25. november. Vil du have adgang til de gode tilbud før alle andre? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi holde dig orienteret om Black Friday. 

Dykkerudstyr til Black Friday tilbudspriser

Black Friday er en fantastisk mulighed for, at få købt det udstyr, man altid har gået og drømt om. Til Black Friday vil der være tilbudspriser på dykkerudstyr, udstyr til undervandsjagt, paddleboards, udstyr til havsvømning og masser af tilbud på dykkermasker, snorkler, våddragter, svømmerfødder osv. i kategorien snorkeludstyr. 

Så hvad enten dine drømme går på en ny BCD, et nyt regulatorsæt, en ny frisk våddragt, et paddleboard, en frisk våddragt til havsvømning, eller en bedre dykkercomputer, kan du godt begynde at glæde dig til Black Friday.

Masser af vilde tilbud på udstyr til UV-jagt

Interessen for undervandsjagt er eksploderet henover sommeren og flere og flere har fået øjnene op for den fantastiske sport det er, at fridykke og jage på samme tid. 

Derfor kan vi godt love, at uv-jægerne heller ikke bliver snydt for en masse fantastiske og attraktive tilbud på harpuner, våddragter, dykkermasker osv. 

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev, vil vi varmt anbefale at du gør det. Her får du nemlig mulighed for at shoppe Black Friday tilbud før alle andre og bliver samtidig holdt opdateret på nye produkter, kurser og rejser for uv-jægere. Tilmeld dig her. 

Køb dine julegaver til Black Friday & Black Weekend

Black Friday er en oplagt mulighed for at få købt dine julegaver. Hvad enten du har en dykker eller undervandsjager i familien, har vi med garanti den helt rigtige julegave til at lægge under juletræet.

Vi har samlet alle vores  Black Friday tilbud på Kingfish.dk, hvilket betyder at du kan sidde hjemme i din sofa, og få styr på julegaverne med en god kop kaffe. På den måde får du mere tid til alt det der virkelig betyder noget. Familien og julehyggen. 

Fri fragt ved køb af udstyr for over 500 kr. 

På Black Friday har vi som alle andre dage på året, fri fragt ved køb af udstyr til dykning eller undervandsjagt for 500 kr. eller mere. Så fyld indkøbskurven op med drømme udstyret og få det leveret lige til døren - helt gratis. 

Hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday er et fænomen, der oprindeligt stammer fra USA. Black Friday markerer amerikanernes Thanksgiving, ved dagen efter at skrue priserne helt i bund både i butikker og på webshops. Her står folk i laaange køer, for at få fingrene i vanvittige tilbud. 

Black Friday er for mange blevet startskuddet for årets julegave-indkøb og siden 2005, har Black Friday været årets største shopping dag.

Black Friday i Danmark

Black Friday kom for første gang til Danmark i 2013, hvorefter shoppingdagen er blevet en større og større handelsdag for hvert år. 

Men vidste du, at Black Friday faktisk ikke er den største handelsdag på verdensplan? Singles Day er i Asien så stort, at det får Black Friday til at blegne til sammenligning.

Hvorfor kalder vi det Black Friday?

Black Friday menes at stamme fra 1950'erne i Philadelphia, da tusindvis af mennesker strømmede ud på gaderne efter Black Friday. Der blev "sort" af mennesker, hvor af man mener, navnet "Black Friday" oprindeligt stammer fra. 

Nogen mener også, at navnet Black Friday opstod, fordi det var den tid på året, hvor butikkerne virkelig begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

Vi håber alle får en forrygende Black Friday.

 

Hvad leder du efter?