Dykkerudstyr(1082 varer)

Side
pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter
Knivblad længde (cm)
 1. Komplet Nordisk Dykkersæt - Elite
  Udsolgt
  Komplet Nordisk Dykkersæt - Elite
  51.612,85DKK Regular Price 60.721,00DKK
 2. Dykker Snorkelsæt - Basis
  Spar 327 kr.
  Dykker Snorkelsæt - Basis

  As low as 1.499,00DKK Regular Price 1.826,00DKK

 3. Dykker Snorkelsæt - Bestseller
  Spar 497 kr.
  Dykker Snorkelsæt - Bestseller

  As low as 2.199,00DKK Regular Price 2.696,00DKK

 4. Dykker Snorkelsæt - Deluxe
  Spar 447 kr.
  Dykker Snorkelsæt - Deluxe

  As low as 2.799,00DKK Regular Price 3.246,00DKK

 5. Hardware Dykkersæt - Budget
  Spar op til 24%
  Hardware Dykkersæt - Budget
  4.999,00DKK Regular Price 6.596,00DKK
 6. Hardware Dykkersæt - Elite
  Spar 5 %
  Hardware Dykkersæt - Elite

  As low as 29.279,00DKK Regular Price 30.820,00DKK

Dykkerudstyr hos Kingfish

Der gemmer sig en skattekiste af unikke oplevelser under havets overflade. Med det rette dykkerudstyr på kan du udforske alle havets hemmeligheder fuldt ud og komfortabelt. Hos Kingfish er vi eksperter i dykning og fører et stort udvalg af dykkerudstyr i højeste kvalitet til flere forskellige behov og præferencer, hvad end du dykker i danske, nordiske eller varmere vande.

Stort udvalg af dykkerudstyr

Vi er vilde med dykning, og vores personale består også af flere erfarne dykkere. Denne erfaring og viden har vi udnyttet til at kunne præsentere dig for et håndplukket udvalg af dykkerudstyr i den ypperste kvalitet og med høj funktionalitet for både begyndere og erfarne dykkere. Blandt vores sortiment af dykkerudstyr, finder du alt det, du skal bruge for at være komplet klædt på til at hoppe i vandet og komme et godt stykke ned under vandoverfladen. Vi har både:

Være at vide, når du vælger dit dykkerudstyr

Vi har dykkerudstyr, der passer til forskellige behov. Skal du for eksempel bruge dit dykkergrej til undervandsjagt eller teknisk dykning, som tager dig dybt ned på havets bund, stilles der en række forskellige krav til dit udstyr. Det skyldes blandt andet det skiftende vandtryk, som stiger jo længere du kommer ned, samt vandtemperaturen.

Dertil er det også en god idé at tage højde for, hvorhenne i verden du primært skal bruge dit dykkerudstyr, hvis de eksempelvis skal kunne klare dykning i de nordiske vande optimalt. Dermed kan du være sikker på, at udstyret kan klare opgaven uden problemer og holde til utallige flere dyk. Ligegyldigt hvilket dykkerudstyr, du ender med at vælge, kan du altid være sikker på at få det bedste udstyr i den bedste kvalitet.

Køb dykkerudstyr fra anerkendte mærker

Hos Kingfish kan du opdage en lang række anerkendte mærker, som udelukkende leverer dykkergrej, som vi selv kan stå inden for. Vi har eksempelvis et stort udvalg af diverse dykkerudstyr fra Hollis, som altid er garant for høj kvalitet og avanceret teknisk udstyr, der bidrager til en optimal dykkeroplevelse for alle ivrige undervandsentusiaster.

Dykker du primært i de nordiske farvande, kan vi blandt andet anbefale dykkerudstyr fra Subzero, der er særligt udviklet til at sikre dig en behagelig og optimal dykkeroplevelse i de typiske nordiske vandforhold. Som endnu en bonus har mærket et særligt fokus på bæredygtighed i deres produktudvikling. Hos os finder du flere andre gode alternativer, så du nemt kan få en god oplevelse under vandet med det rette dykkerudstyr på.

Kom godt i gang med et samlet dykkersæt

Er du ny inden for dykkerverden, er der typisk en hel del forskelligt dykkerudstyr, som du skal have dig anskaffet. Med vores pakketilbud og dykkersæt kan du komme godt i gang med mindre besvær og for færre penge end, hvis du køber alt dit dykkerudstyr separat.

Vores udvalg inkluderer dykkersæt i flere forskellige prisklasser og forskelligt antal af udstyr og tilbehør. Du kan enten vælge et regulatorsæt, der sikrer ordentlig trykudligning i ilttilførslen, snorkelsæt eller et dykkersæt med den fulde pakke, der består af alt, du har brug for til at kunne prøve kræfter med den enestående undervandsverden.

Få hjælp og rådgivning om dykkergrej

Vores flinke og velvidende kundeservice, der har masser af erfaring inden for dykning, sidder klar ved både telefon, mail og chat, hvis du har spørgsmål til vores dykkerudstyr eller har brug for anden form for vejledning i forbindelse med din kommende dykkertur.

Du kan desuden booke en tid hos en personlig rådgiver, og få hjælp af en af vores dykkereksperter fra butikken. Vi står klar med professionel rådgivning og venlig service, når det passer dig. Du bestemmer helt selv, om du vil møde os i butikken, eller om vi skal ringe dig op på et ønsket tidspunkt.


Læs vores kunders anmeldelser her

Hvad leder du efter?