Blybælter(12 varer)

pr. side
Faldende orden

Bly og blybælter bruges både til scubadykning, fridykning og uv-jagt. 

Afvej din vægt i vandet med et blybælte

Et blybælte har til formål at hjælpe dig med at holde din position i vandet. Så kan du nemmere undgå at flyde op til overfladen i utide. Hos Kingfish kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af blybælter i slidstærk kvalitet, der samtidig er komfortable at have på.

Find blybælter til scubadykning, fridykning og UV-jagt

Bly er nødvendigt for at opnå den optimale afvejning i vandet. Vægten af dit dykkerudstyr, og særligt dit blybælte, er det, der hjælper dig med at nå helt ned på havets bund og udforske det spændende undervandsliv, der gemmer sig helt hernede.

Et blybælte kan være nyttig i flere tilfælde, hvor du har behov for god afvejning i vandet. Det gælder både for scubadykning, fridykning og undervandsjagt, hvor du gerne skulle kunne mulighed for at dykke længere ned uden at benytte for mange kræfter.

Vælg et velsiddende blybælte, der er nem at tilpasse

At vælge et blybælte, der føles komfortabel at have på og som anvender bly i det optimale design og rette kvalitet, er mindst lige så vigtigt som at tilpasse vægten. Hos Kingfish har vi derfor fokuseret vores udvalg af blybælter og bly på at kunne tilbyde praktiske og komfortable blybælter uden undtagelser.

Her kan du vælge mellem forskellige typer af bælter, der er oplagte til enten coated bly eller soft bly alt efter dine præferencer. Derudover inkluderer vores udvalg flere forskellige bæltespænder. Her er især den klassiske marseillaise-lukkemekanisme foretrukket blandt mange, da den giver dig særlig god mulighed for justering af pasformen.

Tag højde for blybæltets materiale

Blybæltets primære materiale har vigtig betydning, for hvor velsiddende det er, selv når du bevæger dig i vandet, og ikke mindst i hvor høj grad, du er sikret en behagelig dykkeroplevelse. Derfor bør du tage højde for, om du primært skal bruge bæltet til scubadykning, fridykning eller UV-jagt.

Et nylonbælte er typisk kun velegnet til scubadykning, hvor du som regel også har meget andet dykkerudstyr på. Er du derimod fridykker eller undervandsjæger, er udstyret oftest mere minimalt. Her er det kun våddragten, som er i kontakt med dit blybælte. I dette tilfælde kan et nylonbælte nemt komme til at rutsje rundt på kroppen, og vender du hoved nedad, kan du også opleve, at nylonbæltet følger med ned.

Til fridykning og undervandsjagt anbefaler vi derfor, at du går efter et blybælte i gummi, da det nemmere kan sidde fast oven på våddragten, der hvor du ønsker det. Derudover er gummi særligt fleksibelt, hvilket også giver dig yderligere mulighed for at stramme bæltet lige en sidste tand.

Har du brug for hjælp til dit valg af blybælte?

Hos Kingfish står vi altid klar til at hjælpe dig til at sikre den optimale dykkeroplevelse med det rette udstyr, ligegyldigt om du er i kontakt med vores online kundeservice eller vores medarbejdere i butikken. Vores ekspertteam sidder klar ved både taster og telefon. Du kan yderligere booke en tid til personlig rådgivning. Så kan du også springe køen over.

Hvad leder du efter?