Våddragter & tilbehør(139 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Våddragter & tilbehør

I Kingfish har vi ekstra fokus på dykkerdragter. Mere end nogen anden del af dykkerudstyret, afgør dykkerdragten om man får et godt dyk eller ej. Er du kun dykning om sommeren og i varmt vand er en tørdragt det rigtige valg. Ønsker du også at dykke om vinteren eller i koldt vand, anbefaler vi at du invistere i en tørdragt.

Er du til Våddragt eller Tørdragt?

En dragt der sidder dårligt eller er for kold er hverken behageligt eller sikkerhedsmæssigt forsvarlig. Derfor har har vi et stort udvalg af:

Og hvis det ikke er nok, har du mulighed for at få syet en dragt specielt til dine mål!

Hvorfor skal du vælge en våddragt?

En dykkerdragt er et næsten uundværligt eje, hvis du er dykker. Selv i troperne, er det ofte nødvendigt at have en eller anden form for neoprendragt på, der bla. beskytter din krop mod kulde. Dykker du i varmt vand, er det rigeligt med en våddragt og det er for mange nemmere at dykke med en våddragt, da tørdragtsdykning kræver en smule træning.

Våddragtens pasform er alfa omega 

En våddragt skal sidde tæt til kroppen for at give dig den optimale varme. Derfor er det vigtigt at du finder en våddragt der passer til din krop. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker, neoprentykkelser og mulighed for at få våddragten målsyet, så den passer perfekt. 

Hvorfor skal du vælge en tørdragt?

Har du først lært at dykke i en tørdragt, kommer du nok aldrig tilbage i en våddragt. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en tørdragt. For det første forlænger du din sæson i vandet til hele året. Desuden er det en kæmpe fornøjelse at hoppe i vandet, uden at blive våd og inderdragten kan bruges som en varm flyverdragt når du kommer op af vandet. 

Tørdragt og valg af størrelse

De fleste vælger at få deres tørdragt målsyet. Der er mange dele af tørdragten der skal passe helt perfekt til din krop, for at den får den optimale effekt. F.eks. skal manchetterne om dine håndled og hals passe korrekt for at vandet ikke kan trænge ind og for at halsmanchetten kan komme både af og på. 

Har du brug for hjælp? Book en tid og få professionel vejledning

Som noget nyt, kan du hos Kingfish booke en rådgiver når det passer dig. Så står vi klar med en kop kaffe og al den tid, du skal bruge for at komme hjem med den helt rigtige dykkerdragt. 

Book din tid her.

 

Hvad leder du efter?