Neoprensko(21 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Se også vores andre kategorier under Våddragter & Tilbehør

Neoprensko til dykning

Neoprensko er til dig der foretrækker at dykke i våddragt. Her er et par våddragtsko en fast del af udstyrspakken. Hvad end du dykker i varmt og tropisk vand eller køligere vand som i Danmark, skal man sørge for at investere i et par ordentlige neoprensko.
Neoprenskoene er selvfølgelig med til at holde din fødder varme under hele dykket, men fungerer også rigtig godt sammen med et par svømmefødder til dykning, der oftest har en justerbar hælrem.

Stort udvalg af neoprensko, neopren støvler og neoprensokker

Her hos Kingfish, finder du et stort udvalg af både neoprensko, neoprenstøvler og neoprensokker. De forskellige typer af fodbeklædning, dækker de forskellige behov man kan have som dykker. Der kan fx være stort forskel på om man dykker i varmt og tropisk vand eller i køligere vand som i Danmark, hvor du selvfølgelig har brug for en varmere neopren støvle end et par neoprensokker.

Hvorfor skal man have neoprensko på når man dykker?

Neoprensko har to vigtige funktioner. Den ene har jeg allerede været inde på og giver nok sig selv. Neoprenskoene holder dine fødder varme. Men udover varmen, er neopren sko også med til at beskytte dine fødder mod skarpe sten, muslinger, rev og andre skarpe genstande man kan finde på havbunden.

Dykker du fx fra strandkanten, vil man gå et stykke ud i vandet inden man begynder at tage sine svømmefødder på. Det tunge udstyr du bærer på ryggen og skarpe sten i vandet, er en super dårlig kombination med bare fødder. Så her er det en kæmpe fordel at have et par neopren sko på, med en god solid og tyk sål, der beskytter dine fødder.
Neoprensokker frem for neoprensko

Hvornår er det bedre at dykke med neoprensokker frem for neoprensko?

Normalt plejer vi at sige, at neoprensokker er forbeholdt dig der dykker i varmt vand og har en fuldfodsfinne på. En fuldfodsfinne er ikke beregnet til at kunne rumme en neopren sko, men hvis man har valgt et par svømmefødder i et par numre for store, kan man med fordel at tage par neoprensokker på også, for at give dine fødder lidt ekstra varme under dykket.

Hvis man føler at svømmefødderne kan virke for store, eller ikke sidder ordentligt fast omkring foden, kan man med fordel benytte et finnekryds, der får fodlommen til at sidde bedre fast om din fod. På den måde vil du slappe mere af når du laver dine svømmespark og risikoen for kramper og muskeltræthed formindskes.

IST Neoprensko – Det billige valg

IST har produceret en ganske fin neoprensko med en god sål og lynlås i siden. IST Standard neopren støvlen er et ganske fint valg, hvis du vil have en billig neoprensko, der ikke skal kunne meget mere end beskytte dine fødder og holde dem godt varme.

Fourth Element Amphibian Neoprensko – Det dyre og bedste valg ren kvalitetsmæssigt

Hvis man er på udkig efter en neoprenstøvle, der udover at have en god solid sål og holde fødderne varme, også har en formidabel komfort og ergonomiske indersåle, er det uden tvivl Fourth Elements Amphibian neoprenstøvlen du skal vælge. Du får en virkelig lækker neoprensko, der kan holde længe og hvor den lækre indersål kan skiftes ud med en ny og frisk, hvis det skulle blive nødvendigt.

Book en rådgiver og få hjælp til det rigtige valg af neoprensko

Jeg håber du ved at læse dette skriv om neoprensko, er blevet en smule klogere på, hvilket valg du skal tage, når du skal på jagt efter et par nye neoprensko, støvler eller neoprensokker.
Hvis du stadig sidder og er i tvivl, ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen [email protected] og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge de rigtige neoprensko.

Hvad leder du efter?