Våddragter til dykning

Se alle vores våddragtskategorier her

Våddragter til undervandsjagt, svømning, snorkling og paddleboard(56 varer)

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Scubapro Våddragt Definition Steamer 3mm Dykning - Kvinder
  Spar op til 26%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 3mm Dykning - Kvinder
  1.499,00DKK Regular Price 2.049,00DKK
 2. Scubapro Våddragt Definition Steamer 5mm Dykning - Mænd
  Spar op til 23%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 5mm Dykning - Mænd
  2.299,00DKK Regular Price 2.999,00DKK
 3. Scubapro Våddragt Definition Steamer 5mm Dykning - Kvinder
  Spar op til 23%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 5mm Dykning - Kvinder
  2.299,00DKK Regular Price 2.999,00DKK
 4. Scubapro Våddragt Definition Steamer 7mm Dykning - Mænd
  Spar op til 8%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 7mm Dykning - Mænd
  3.299,00DKK Regular Price 3.599,00DKK
 5. Scubapro Våddragt Definition Steamer 7mm Dykning - Kvinder
  Spar op til 8%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 7mm Dykning - Kvinder
  3.299,00DKK Regular Price 3.599,00DKK
 6. Fourth Element Proteus 2 - Våddragt
  Spar op til 13%
  Fourth Element Proteus 2 - Våddragt
  3.999,00DKK Regular Price 4.599,00DKK
 7. Scubapro Våddragt Definition Steamer 3mm Dykning - Mænd
  Spar op til 26%
  Scubapro Våddragt Definition Steamer 3mm Dykning - Mænd
  1.499,00DKK Regular Price 2.049,00DKK

Våddragter til dykning

Ligegyldigt om du er til dykning, undervandsjagt, havsvømning eller paddleboarding er en våddragt en uundværlig følgesvend i vandet. Ikke blot hjælper våddragten dig med at holde varmen i vandet, men den mindsker også vandmodstanden, så du nemmere kan glide gennem vandet. Hos Kingfish kan du opdage et stort udvalg af våddragter i høj kvalitet, komfortabel pasform og forskellige tykkelser.

Tilbud på våddragter til dykning - Spar 70%

Hos Kingfish finder du altid et godt tilbud på våddragter til dykning. Spar f.eks. op til 70% på vores Subzero våddragter, der både er velegnet til dykning, snorkling, surfing og vandsport. Leder du efter en våddragt i god kvalitet, med et stilrent design, så er vores udvalg af våddragter helt perfekt. 

Våddragter i høj kvalitet

Den rette våddragt er en vigtig forudsætning for en behagelig dykkeroplevelse. Derfor går vi hos Kingfish op i at kunne tilbyde et stort sortiment af våddragter fra anerkendte mærker, som vi selv stoler fuldt ud på. Dermed kan du være sikker på at få maksimal glæde af varmen fra din våddragt, når du har allermest brug for det.

Derudover giver våddragter dig ekstra beskyttelse mod både kulde og skarpe genstande, sten, koraller med videre, som du nemt kan støde på, når du dykker. Her på siden finder du våddragter i slidstærkt materiale til både mænd og kvinder. Vores udvalg består af våddragter med hurtigtørrende neopren-materiale i den bedste kvalitet, hvilket giver dig optimal fleksibilitet og mobilitet i vandet sammen med den høje ydeevne.

Valg af våddragt - 3 vigtige overvejelser

Valg af våddragter kan på overfladen synes som en ret ligetil proces. Det er dog langt fra et simpelt valg, som du let og hurtigt kan foretage dig. Der ligger nemlig flere helt essentielle overvejelser bag, for at kunne vælge den perfekte våddragt, som passer Når du skal vælge en våddragt, er der særligt tre ting du skal være opmærksom på:

 1. Pasform: En ordentlig og tætsiddende pasform, der samtidig er komfortabel at have på og gør det muligt for dig at bevæge dig helt frit, er vigtigt for den optimale oplevelse. Det vil sige, at din våddragt skal sidde tæt omsluttet omkring kroppen, således du kan få optimal gavn af dens varmende egenskaber og kan bevæge både arme, ben og resten af kroppen uden begrænsninger.

 2. Længde: I forlængelse af at vælge en våddragt med den rette pasform, er det naturligvis også vigtigt at vælge den rette længde til din kropsstørrelse. Det gælder både ved hænder og fødder, så der hverken opstår folder i dragten eller den ikke dækker tilstrækkeligt.

 3. Tykkelse: Dykker du i det forholdsvise kolde Danmark bør du vælge en tykkere våddragt med flere millimeter, enten 5 mm eller 7 mm alt efter temperatur. Er dragten beregnet til feriebrug under varmere himmelstrøg, kan du vælge en tyndere dragt på 3 mm. De tyndere våddragter giver dig typisk også større bevægelighed, men du bør altid tage højde for temperatur først og fremmest.

Få din våddragt målsyet

Vi har sammen med vores italienske samarbejdspartner designet hele 14 forskellige størrelser. Dermed har du også god mulighed for at finde en våddragt, der passer til netop dig. Skulle ingen af disse passe, syr vi - som de eneste i Danmark - våddragter efter mål, da vi ved, at pasform er altafgørende for den gode oplevelse.

Er våddragter eller tørdragter for dig?

Der findes flere forskellige typer af dragter, som er designet med øje for aktiviteter i og på vandet. Det betyder, at du overordnet set kan finde både våddragter og tørdragter samt en masse andre varianter herunder. Men hvad passer bedst til netop dine behov og præferencer. Det vil vi gøre dig lidt klogere på her.

 • Våddragter - Våddragter fungerer således, at når vandet trænger ind i dragten, udnytter den din egen kropsvarme til at varme vandet op, så du lettere kan være i vandet i længere tid. Til langt de fleste formål er en våddragt det oplagte valg, også hvis du vil holde det på en fornuftig pris.
 • Tørdragter - En tørdragt er ideelt til dig, der vil dykke året rundt, selv i de koldere nordiske farvande. Det en komplet vandtæt model, som ved at holde vandet helt væk fra kroppen, hjælper dig med at holde varmen. Tit er prisen dog højere end våddragter, plus du typisk også bør anskaffe dig en inderdragt.

Sådan vedligeholder du din våddragt

For at forlænge våddragtens levetid, anbefaler vi, at du løbende vedligeholder den. Derudover er det en god idé at være nænsom med behandlingen af dragten, når du tager den af og på. Det gælder særligt for de tyndere modeller, som oftest er mindre modstandsdygtige. Skulle der opstå huller på våddragten, kan du benytte neoprenlim til at lappe den.

Efter brug bør du altid skylle din våddragt i ferskvand eller rent vand og benytte specielt shampoo til våddragter og dykkerudstyr for at fjerne salt, klor og lugt. Hæng den derefter til tørre på en bøjle uden at placere den i direkte sol. Du kan tilmed anvende silikonekoncentrat til at genopfriske din våddragt efter behov.

Få hjælp og gode råd om valg af våddragter

Hos Kingfish kan du altid få hjælp hos vores ekspertteam, hvis der har spørgsmål til vores udvalg af våddragter eller har brug for yderligere vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice på både telefon, mail og chat. Så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til den bedste dykkeroplevelse.

Book desuden en tid til personlig rådgivning sammen med en af vores flinke dykkereksperter fra butikken. Så kan du få hjælp, lige når det passer dig bedst, uanset om du foretrækker at få vejledning i butikken eller via telefon. Book din tid her.

Hvad leder du efter?