Shorty

(12 varer)

pr. side
Faldende orden

Shorty våddragt til dykning

En shorty våddragt er en våddragt der normalt har korte ærmer og korte ben. En short våddragt kan bruges til forskellige formål, men mest normalt er det, at en shorty våddragt bruges til tropisk dykning, hvor vandet typisk er over 25 grader varmt.

Derudover ser man også, at en shorty kan bruges som ekstra varme til dig der dykker i koldt vand med våddragt. Her er Teknodivers 5mm shorty med hætte eller en Subzero Barents Shorty med hætte et par fremragende valg. Shorty våddragten tages på udover din heldragt – våddragt og giver dig dermed ekstra varme i torso og lår.

Fordele ved en shorty våddragt

At vælge den rigtige våddragt, er en forudsætning for en god oplevelse under vandoverfladen når du dykker. Fryser du under dit dyk, kan du være sikker på ikke at få det optimale ud af oplevelsen, men omvendt kan det også være ubehageligt at have en for tyk våddragt på. Det handler om at være forberedt og sørge for at få afstemt dit udstyr, til de forhold du dykker under.
En shorty våddragt er en behagelig form for våddragt af flere årsager.

For det første er den let og hurtig at få af og på. For det andet er der masser af bevægelsesfrihed i en shorty våddragt, samtidig med at den giver dig varme og støtte på de vigtigste områder af kroppen, som torso og lår.

Shorty våddragt med longsleeve

En shorty våddragt med longsleeve er en mellemting mellem den traditionelle våddragt med lange arme og lange ben og shorty våddragten med korte ærmer og korte ben. En shorty med longsleeve kan altså være mellemvejen, hvis du er i tvivl. Subzero Cape shorty våddragten med longsleeve er særligt velegnet til paddleboard og surf, men kan også bruges til dykning i varmt vand.

Sådan vedligeholder du din våddragt

For at forlænge våddragtens levetid, anbefaler vi, at du løbende vedligeholder den. Derudover er det en god idé at være nænsom med behandlingen af dragten, når du tager den af og på. Det gælder særligt for de tyndere modeller, som oftest er mindre modstandsdygtige. Skulle der opstå huller på våddragten, kan du benytte neoprenlim til at lappe den.
Efter brug bør du altid skylle din våddragt i ferskvand eller rent vand og benytte specielt shampoo til våddragter og dykkerudstyr for at fjerne salt, klor og lugt. Hæng den derefter til tørre på en bøjle uden at placere den i direkte sol. Du kan tilmed anvende silikonekoncentrat til at genopfriske din våddragt efter behov.

Få hjælp og gode råd om valg af våddragter

Hos Kingfish kan du altid få hjælp hos vores ekspertteam, hvis der har spørgsmål til vores udvalg af våddragter eller har brug for yderligere vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice på både telefon, mail og chat. Så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til den bedste dykkeroplevelse.

Book desuden en tid til personlig rådgivning sammen med en af vores flinke dykkereksperter fra butikken. Så kan du få hjælp, lige når det passer dig bedst, uanset om du foretrækker at få vejledning i butikken eller via telefon. Book din tid her.

Hvad leder du efter?