Markeringslys(3 varer)

pr. side
Faldende orden

Bevar synlighed i vandet med markeringslys

Har du oplevet forvirring i vandet og er endt med at miste din dykkerpartner? Markeringslys hjælper dig med at holde styr på dine dykkermakkere og adskille dig fra andre dykkere i vandet. Hos Kingfish kan du finde effektive markeringslys, der bidrager til bedre sikkerhed og identifikation i vandet, uanset hvor og hvornår du dykker.

Find praktiske og smarte markeringslys

Hos Kingfish kan du opdage lille og praktiske lygter, der er nemt at have med ude og hjælper dig og andre dykkere med at skabe opmærksomhed om jeres tilstedeværelse i vandet, selv ved natdyk. Det er til fordel for både dig selv, andre dykkere og motorsejlere. Du kan benytte markeringslys til at give dig bedre synlighed og personlig identifikation i forbindelse med flere forskellige aktiviteter i og på vandet. Det gælder blandt andet:

Markeringslys er ligetil at anvende. Du skal blot dreje på lygten for at tænde og slukke. Så kan du nemt gøre opmærksom på din position uden at skulle risikere ødelagte knapper. Samtidig er det let for dig at koble lyset fast på både dykkerudstyret og bøjen. Her kan du enten hægte elle klipse markeringslyset på alt efter variant, så du nemt og hurtigt kan gøre dig synlig i vandet.

Få markeringslys med holdbar kvalitet og lang batteritid

Når du er afsted i vandet, er det vigtigt, at du kan regne med dit udstyr. Hos Kingfish kan du derfor finde markeringslys, der både er praktiske og pålidelige. Det betyder blandt andet, at du hos os kan få markeringslys, der har en batterilevetid på op til over 200 timer. Med markeringslys, der er vandtætte helt ned til 150 meters dybde, kan du frit dykke rundt.

Hos os kan du desuden vælge det robuste Orbiloc LED markeringslys. Denne variant er oprindeligt udvikling som Safety Light til militær brug, kan det ses fra en afstand på op til 5 km. Da det tåler temperaturer mellem 50 og -40 grader celsius, kan du uden problemer tage den med på både arktiske og tropiske dyk.

Sæt farve på dykningen

Ved at benytte forskellige farver til markering af dig og dine dykkermakkeres tilstedeværelse i vandet er det nemt at holde styr på hinanden hver især. Du kan selv bestemme, hvilken farve du vælger at købe dit markeringslys i. Hos os kan du finde markeringslys i eksempelvis blå, grøn, orange og rød. Det er blot at vælge din foretrukne farve, inden du lægger lygten i kurven. Vi har desuden markeringslys som sæt, så du kan få farverigt lys til både dig selv, din makker og din bøje i én og samme pakke.

Få venlig og professionel assistance

Hos Kingfish er vi alle vilde med vand. Derfor kan du nemt få den rette hjælp, når du har brug for det. Vi står klar på telefon og mail til at give dig professionel rådgivning og vejledning om alt indenfor udstyr til både dykning, svømning, UV-jagt, snorkling og paddleboarding. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butik for masser af venlig service og ekspertise.

Hvad leder du efter?