Dykkerbriller med styrke(8 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Hollis M3 dykkermaske med styrke
  Hollis M3 dykkermaske med styrke
  997,00DKK Regular Price 1.597,00DKK
 2. Hollis linse med styrke
  Spar op til 75%
  Hollis linse med styrke
  99,00DKK Regular Price 399,00DKK
 3. SeeDive klæbelinser med positiv styrke
  Spar op til 71%
  SeeDive klæbelinser med positiv styrke
  99,00DKK Regular Price 349,00DKK
 4. IST Corona dykkermaske med styrke
  IST Corona dykkermaske med styrke

  Fra 429,00DKK

  Til 1.027,00DKK

 5. IST Panorama dykkermaske med styrke
  Udsolgt
  IST Panorama dykkermaske med styrke

  Fra 0,00DKK

  Til 598,00DKK

Dykkermaske med styrke

Dykkermasken er alfa omega for os som dykkere. Hvis vi ikke kan se noget under vand, ja så giver det pludselig ikke meget mening at hoppe i dykkerudstyret og under overfladen. Er du en af mange, der til daglig går med briller eller kontaktlinser, så fortvivl ej. Hos Kingfish har vi nemlig et godt udvalg, af rigtig fine dykkermasker med styrke. Styrken i dykkermasken kan bestilles, så du får præcis den styrke i dine glas, du har brug for, for at kunne se optimalt når du dykker.
Inden det blev muligt at købe en dykkermaske med styrke, var det normalt at man valgte at dykke med kontaktlinser, sammen med en almindelig dykkermaske. Men kontaktlinserne kan tørre ud, hvis du dykker i længere tid og det kan både være ubehageligt og give anledning til unødigt stress når du dykker.

Dykkermaske med styrke – vælg den rigtige styrke i glassene

I virkeligheden er det ganske enkelt at købe en dykkermaske med styrke der matcher netop dine behov i forhold til styrke. Om du er langsynet eller nærsynet spiller ingen rolle. Glassene i dykkermasken bliver fremstillet på samme måde, som glas til almindelige briller. Så når du ved hvilken styrke i din dykkermaske, du har brug for, vælger du først styrken i dykkermaskens glas til højre og derefter glasset til venstre.

Du kan vælge mellem -8 og +4 i styrke.

Dykkermasker med styrke er bestillingsvare, så når vi får din dykkermaske hjem, sørger vi for at tage de originale glas dykkermasken kommer med ud, og erstatter dem med de nye glas med styrke.

Er der forskel på en dykkermaske med styrke og uden styrke?

Udover selve glasset, er der ingen forskel på vores dykkermasker med styrke og uden styrke. Vores mest populære dykkermasker med styrke er vores IST Corona Dykkermaske med styrke og Hollis M3 Dykkermaske med styrke, samt IST Panorama Dykkermasken med styrke. Alle 3 modeller fås både med almindelige glas og glas med styrke. IST Dykkermaskerne, kan fås i forskellige farver.

Den eneste forskel der normalvis er på dykkermasker med styrke og dykkermasker der ikke har styrke er, at modellerne med styrke altid kommer med to-delt glas, så du har mulighed for at justere glassene, hvis du ikke har brug for samme styrke i begge øjne.

Derudover har vi vores IST Gauge dykkermaske, der som standard kommer med et læse/styrkefelt, nederst på glassene. Det vil sige at du nederst i begge glas, for et indbygget læsefelt med en styrke på +1.75, så du altid har mulighed for at aflæse dine instrumenter. Dykkermasken fås både i blå/transparent og sort.

Vælg en dykkermaske med styrke der passer dig

Udover at styrke i din dykkermaske skal være den rigtige, er det også super vigtigt at du får valgt en dykkermaske med styrke, der passer til dit ansigt. Hvis silikoneskørtet omkring glassene ikke sidder helt tæt omkring dit ansigt, vil vandet stille og roligt sive ind i dykkermasken og forringe dit udsyn og genere dig. Er du i tvivl om du passer Hollis M3 eller IST Corona dykkermasken, så vil vi anbefale at du svinger en tur forbi vores dykkerbutik på Scandiagade 15 i København SV, og tester de forskellige dykkermasker inden du bestiller en med styrke.
Det ville være super ærgerligt og spild af penge.

Sådan undgår du dug i din dykkermaske

Når du har fået din dykkermaske med styrke, er der et par tips og tricks til, hvordan du undgår at din dykkermaske med styrke dugger. For der findes virkelig ikke noget mere irriterende end en dykkermaske der dugger så meget, at du ikke længere kan se ud af den.
Heldigvis kan du afhjælpe et eventuelt problem dug i dykkermasken, med et par hurtige tips og tricks.

 • Når du har købt din dykkermaske, kommer den som regel i en maskeboks. Skynd dig at få dykkermasken ud af maskeboksen og lad den være ude i en uges tid, for at "dampe af". Dykkermaskens glas, har nemlig et tyndt lag silikonefedt på glasset og det er netop silikonefedtet fra produktionen, der gør at masken dugger. Inden du tager ud af dykke med din nye dykkermaske første gang, skal du tage den med ud på badeværelset. Find din tandpasta frem (helst en colgate eller en Jaws Scrub) og begynd nu at skrubbe indersiden af glasset på din maske. Bliv ved i et par minutter, indtil du begynder at kunne mærke/fornemme på glasset, at det har fået en mere glat overflade. Bagefter skylder du den grundigt under vandhanen og så er den klar.
 • Det er altid en god ide at give glasset på indersiden af dykkermasken et par gode spytklatter. Smør det godt rundt på indersiden af glasset, inden du tager på dykkermasken på. Hvis du ikke er fan af at spytte i masken, kan du købe en Anti-dug gel fra Jaws, der gør et fænomenalt arbejde.
 • Hvis du oplever at din dykkermaske stadig dugger, kan du i stedet for at give den ekstra skrubbetur med Jaws Scrub eller din Colgate tandpasta, brænde det lag silikonefedt der driller på dit glas. Her skal du dog være meget forsigtigt og sørge for at du ikke får brændt selve silikoneskørtet. Du kan meget hurtigt se på glasset, hvornår du har fået det irriterende lag silikonefedt af. Hvis glasset bliver lidt sort, skylder du den ren under vandhanen eller tørrer det af med noget køkkenrulle.

Hvad leder du efter?