Anti-Dug Spray & Tilbehør

(71 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Anti-dug spray – undgå dug i dykkermasken

I det følgende vil jeg gennemgå et par tips og tricks til, hvordan du undgår at din dykkermaske dugger. For der findes virkelig ikke noget mere irriterende end en dykkermasker der dugger så meget, at du ikke længere kan se ud af den.

Heldigvis kan du afhjælpe det problem med et par hurtige tips og tricks.

Vores allerbedste tip til at undgå dug i dykkermasken når du dykker eller snorkler er, at købe den lille Jaws Anti-dug spray eller Jaws Anti-dug gel. De er begge super simple at bruge og er fantastisk til at modbygge dug i dykkermasken. Udover at bruge anti dug spray eller gel, er der også et par andre super effektive metoder til at holde duggen væk. I virkeligheden er det mest optimale at gøre brug af flere af tipsene. Læs dem igennem herunder.

Tag dykkermasken ud af din maskeboks

Når du har købt din dykkermaske, kommer den som regel i en maskeboks. Skynd dig at få dykkermasken ud af maskeboksen og lad den være ude i en uges tid, for at "dampe af". Dykkermaskens glas, har nemlig et tyndt lag silikonefedt på glasset og det er netop silikonefedtet fra produktionen, der gør at masken dugger.

Skrub silikonefedtet af masken

Inden du tager ud at dykke med din nye dykkermaske første gang, skal du tage den med ud på badeværelset. Find din tandpasta frem (helst en colgate eller en Jaws Scrub) og begynd nu at skrubbe indersiden af glasset på din maske. Bliv ved i et par minutter, indtil du begynder at kunne mærke/fornemme på glasset, at det har fået en mere glat overflade. Bagefter skylder du den grundigt under vandhanen og så er den klar.

Brænd silikonelaget af glasset med en lighter

OBS: Her skal du være meget forsigtig!

Hvis du oplever at din dykkermaske stadig dugger, kan du i stedet for at give den ekstra skrubbetur med Jaws Scrub eller din Colgate tandpasta, brænde det lag silikonefedt der driller på dit glas. Her skal du dog være meget forsigtigt og sørge for at du ikke får brændt selve silikoneskørtet. Du kan meget hurtigt se på glasset, hvornår du har fået det irriterende lag silikonefedt af. Hvis glasset bliver lidt sort, skylder du den ren under vandhanen eller tørrer det af med noget køkkenrulle.

Book en rådgiver og få hjælp til din dykkermaske

Jeg håber du ved at læse denne blog om at undgå dug i din dykkermaske, er blevet en smule klogere på, hvad du kan gøre for at forebygge dug i din maske.

Hvis du stadig sidder og er i tvivl og ikke har fået svar på alle dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte snorkelsæt.

Hvad leder du efter?