DykkerurLæs mere om Garmin Dykkercomputere her

(41 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Dykkerur til dykning

Din dykkercomputer er din sikkerhed når du dykker. Dykning er en fantastisk sport. Den åbner dørene til en verden, vi normalt ikke har adgang til. Men som så mange andre sportsgrene, er den ikke helt uden risiko. En dykkercomputer er din sikkerhed under vandet.
Din dykkercomputer kan holde øje med dine dybder, sende dig alarmer, tracke din dykkerrute via GPS, holde øje med hvor meget ilt du har tilbage og meget mere. Din dykkercomputer er kort sagt din bedste ven, under overfladen.

En dykkercomputer kommer i mange forskellige prisklasser, med forskelligt design og med forskellige muligheder. Det giver sig selv, at jo mere du kræver af din dykkercomputer, jo dyrere bliver den også.

Jo tidligere du køber din dykkercomputer, jo hurtigere bliver du komfortabel med din computer, kender dens funktioner og lærer at betjene den.

Hvad kan en dykkercomputer?

Først og fremmest gælder det om at overveje, hvad dine behov er og dermed hvilke krav du stiller til din dykkercomputer. Dykkercomputeren har som tidligere nævnt, en lang række af funktioner. Nogle funktioner er ikke nødvendige, hvis du er nybegynder eller ikke dykker dybere end 30 meter. Fordelen ved at købe en mere simpel dykkercomputer som nybegynder er, at den for det meste er lettere at betjene. Som ny dykker kan der være mange ting at forholde sig til, så for at få den bedste oplevelse under vandet, kan det være rart, ikke at skulle bøvle med og koncentrere sig for meget om en computer der kan være vanskelig at indstille og betjene.

Dog er der en række grundlæggende funktioner, din dykkercomputer bør have:

 • Dykkertid: Her får du den samlede tid, du har været under overfladen. Den maksimale dykkertid viser i hvor lang tid, du kan dykke på en bestemt dybde, uden at skulle lave et sikkerhedsstop på vej op.
 • Dybdemåler: Viser hvor dybt du er.
 • Gastryk: Udregner hvor meget luft du har tilbage i tanken.
 • Tid: Viser klokken.
 • Alarm: Sender dig alarmer under dit dyk.
 • Batterilevetid
 • Logbogsfunktion

Det er et udsnit af de funktioner, man kan finde i en dykkercomputer. Stiger du i prisklassen, kan man forvente flere funktioner som:

 • Kompas
 • GPS tracking
 • Transmitter: Nogle dykkercomputere, gør det muligt at parre en transmitter der sidder på tanken med din computer. På den måde kan du overvåge indholdet af tanken.
 • Ekkolodsteknologi: Trykovervågning af flere tanke
 • Flere dykkertilstande som: single og multigas, nitrox, trimix, gauge, apnea hunt og lukket cirkulær rebreather

Dykkerur til begynderen – Kingfish anbefaler

Har du lige taget dit PADI Open Water Diver kursus, er du det man kalder ny i dykkerverden. Og til at starte med, vil vi bare sige, velkommen! Der venter mange fede oplevelser under vandet. Men som ny dykker, er der også meget udstyr at forholde sig til, og dykkercomputeren er ingen undtagelse. Som du nok allerede ved nu, findes der mange forskellige dykkercomputere og de har alle sammen en masse funktioner. Som ny dykker, er det langt fra alle dykkercomputerens funktioner, du vil få brug for. Ja faktisk kan en for avanceret dykkercomputer være stressende og forvirrende.

Derfor anbefaler vi hos Kingfish, ikke at man som ny dykker, går ud og investere i en for avanceret og eller dyr dykkercomputer, før du har fået lidt mere erfaring.
En fremragende dykkercomputer, der er vores bestseller til nye dykkere, er vores Suunto Zoop Novo computer. Suunto Zoop Novo har 4 knapper du skal forholde dig til og et generelt meget intuitivt design, der gør den nem at betjene. Dykkercomputeren har de funktioner du har brug for som ny dykker og ikke mere end det.
Ønsker du i stedet, en dykkercomputer, der kan lidt mere end Suuntos Zoop Novo og måske et design, der gør dykkercomputeren en del mere sexet og ideel til hverdagsbrug samtidig, kan vi stærkt anbefale Garmins nyeste Descent G1 dykkercomputer.

Den har alle de funktioner du som både ny og mere erfaren dykker har brug. På den måde får du altså her, et dykkerur / dykkercomputer, med bedre fremtidsmuligheder i takt med at du udvikler dig som dykker. Derudover er den også utrolig nem at betjene, især hvis du er en smule hjemmevandt i Garmins Smartwatches.

Dykkerur til den erfarne dykker – Kingfish anbefaler

Den erfarne dykker, dig der laver dybere dyk, har brug for mere info fra din dykkercomputer end en ny dykker. Derfor er det også nødvendigt at opgradere fra din første dykkercomputer, til en mere avanceret computer.

Her vil vi uden tøven, anbefale at du tager et alvorligt kig på Garmins Descent Mk2 serie. Udover at være det luksuriøse valg i forhold til design og sexyness, får du en helt igennem gennemført dykkercomputer, med alt hvad du kan forestille dig at få brug for som dykker. Garmins Descent Mk2i kan endda parres med en transmitter og sende dig vigtig information fra din tank.

Derfor synes vi, du skal følge linket her, og tage et kig på Garmins Descent Mk2 serie.

Garmin – markedet bedste dykkercomputere

Med en Garmin dykkercomputer, har du helgarderet dig på alle parametre. Man finder næppe en dykkercomputer, der er mere luksuriøs og alsidig end Garmins Descent serie. Dykkercomputeren har et hav af avancerede funktioner, der gør dykkercomputerne så alsidige, at du kan bruge det til stort set al sport. Garmins Descent serie er mere end ”bare” en dykkercomputer og der er ingen tvivl om, at du vil blive utrolig glad for netop det valg.
Selvom det er en avanceret dykkercomputer, er den samtidig utrolig brugervenlig og let at navigere rundt i. Udover de basale funktioner en dykkercomputer som minimum skal have, får du med Garmins dykkercomputere GPS-tracking, vandtemperatur, kortvisning, alarmer, pulsmåling, kompas og meget mere.

Garmins Descent serie består af følgende dykkercomputere:

Hvis du vil blive klogere på Garmins dykkercomputere, kan du læse meget mere her.

Garmins nyeste dykkercomputer – Descent G1/G1 Solar

Garmin lancerede tilbage i marts 2022, deres nyeste skud på stammen. Den længe ventede Descent G1 og G1 Solar, der som den måske største forskel, ligger i en helt anden prisklasse. Som standard pris, kan du få Descent G1 til 4299 kr. og G1 Solar til 5049 kr.

Selvom vi med G1 modellen, snakker en helt anden prisklasse, betyder det ikke, at du får en dykkercomputer der også funktions, design og kvalitetsmæssigt har taget et ordentligt dyk. Descent G1 kan nemlig rigtig meget af, store broderen MK2 også kan. Blandt andet mulighed for solopladning, GNNS, dykkerkompas, alle nødvendige dive modes, dykker logbog og meget mere.

Dykkercomputerens design

Dykkercomputere kommer i mange forskellige designs. Nogle dykkercomputere, særligt de dykkercomputere der primært bruges af tekniske dykkere, er større, nogle gange firkantede og noget mere klodsede at se på. Til gengæld har de en stor skærm, der gør det lettere at aflæse flere data på én gang.

Andre dykkercomputere har et mere sporty og stilrent design. Mange dykkere vælger en dykkercomputer de også kan bruge som et hverdagsur. Garmins dykkercomputere er både flotte og har det klassiske Garmin design, der for mange gør dem superattraktive. De har endda designet deres nye Descent MK2s model, der særligt henvender sig til kvinder, med en lidt mindre urskive, der gør det mere hverdagsvenligt og giver det et lækkert clean design.

Suunto’s populære Zoop Novo er ikke en dykkercomputer du vil bruge som hverdagsur, men til gengæld er det en super fin dykkercomputer til nybegynderen til en pris, alle kan være med på.

Hvad leder du efter?