Harness, Vinger & Bagplader(21 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Harness til teknisk dykning holder styr på dit udstyr

Teknisk dykning er lig med lange og dybe dyk, hvor der stilles høje krav til både dykkerens kompetencer og grej. Derfor er der også behov for det rette dykkerudstyr. Og det inkluderer også en harness. Hos Kingfish sætter vi en dyd i at være en top-professionel dykkerforretning med det rette udstyr for både erfarne dykkere og nyfundne undervandsentusiaster. Derfor fører vi udelukkende harnesses i den bedste kvalitet fra anerkendte dykkerbrands, heriblandt Hollis og IST.

Hvilket formål har en harness i forbindelse med dykning?

I forbindelse med teknisk dykning har harness en vigtig funktion. Hvor en rekreativ dykker blot har brug for ét scuba-sæt til at dykke, har tekniske dykkere som regel brug for en del mere udstyr, for eksempel en ekstra flaske. Her har en harness sammen med bagplade til formål at fastsikre dit udstyr på ordentlig og sikker vis og optimere din løftekapacitet. Så undgår du, at udstyret er til gene for dig eller river sig løs, mens du er på dybt vand.

Find den rette harness med høj funktionalitet og komfort

Dykkerudstyr skal opfylde både funktionelle og komfortmæssige behov. Det sikrer dig et godt og behageligt dyk. Her på siden har du god mulighed for at finde en harness, der opfylder alle dine krav til udstyret. Vi mange valgmuligheder, der giver dig optimale betingelser for at justere og tilpasse pasformen på din harness, som du ønsker det, og bestemme, hvor dine D-ringe skal sidde.

DIR- eller Deluxe-style harness?

Til tekniske dyk er det primært DIR-style harness, der foretrækkes. “DIR” står for “Doing It Right”, hvilket i bund og grund betyder, at konfigurationen på udstyret er så simpelt som muligt. DIR-style harness er derfor det simple og sikre valg på de dybere tekniske dyk.

Selvom det traditionelt set primært er i forbindelse med tekniske dyk, at harness anvendes, har flere rekreative dykkere fået øjnene op for fordelene ved at dykke med harness sammen med bagplade og vinge. Her er det typisk en Deluxe-style harness, som er mest udbredt, grundet dets fokus på komfort og detaljer.

Bliv klar til dit næste store dyk med harness fra Kingfish

Hos Kingfish er vi også vilde med dykning. Og af den grund har vi gjort os ekstra umage for at finde frem til det bedste dykkerudstyr, inklusiv harness, til både teknisk og rekreativ dykning. Vi har med andre ord alt det udstyr, du har brug for til at sikre et godt og sikkert dyk.

Har du spørgsmål til vores udvalg af harnesses, eller har du brug for anden vejledning i forbindelse med dykning? Så kontakt vores dykkereksperter via telefon eller mail, eller besøg os i Kingfish butikken, hvor vi også står klar med rådgivning i valg af dykkerudstyr og andre gode dykkertips.

Hvad leder du efter?