Manometer(4 varer)

pr. side
Faldende orden

Manometer til dykning

Et manometer er et yderst vigtigt instrument, når du dykker med flaske. Det har nemlig til formål at vise, hvor meget ilt der er tilbage i tanken. Manometret er med andre ord helt essentielt for et sikkert og behageligt dyk. Så kan du også nemmere planlægge, hvornår det er tid til at drage tilbage mod overfladen. Hos Kingfish kan du finde et smart og intuitivt digitalt manometer med moderne funktionalitet til dine dykkerbehov.

Et digitalt manometer viser iltniveauet i dykkerflasken med høj nøjagtighed

Måleudstyr er altid en god idé at have med, når du er ude at dykke. Med et digitalt manometer kan du holde øje med, hvor meget ilt der er i tanken. Iltniveauet aflæses oftest med BAR som måleenheden. Det er en vigtig information at have, både inden du begynder dit dyk, og imens du dykker.

Et digitalt manometer afviger som udgangspunkt ikke meget fra andre typer af manometre i forhold til den primære funktionalitet. Den primære forskel ligger i displayet. Med et digitalt manometer aflæser du iltniveauet i tanken på et digitalt display i stedet for via en analog viser. Det gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at finde ud af, hvor meget ilt du præcist har tilbage.

Hos Kingfish kan du finde et digitalt manometer i holdbar kvalitet, og som er nem at anvende og aflæse. Foretrækker du i stedet et analogt manometer, finder du naturligvis også det hos Kingfish. Uanset hvilken variant, du vælger, er det vigtigt at holde øje med, om højtryksslange er inkluderet eller ej.

Opdag mere hardware til et fuldendt dyk hos Kingfish

Hos Kingfish præsenterer vi dig kun for dykkerudstyr, som vi selv kender og stoler på. Det gælder også for vores udvalg af hardware til dykning. Med en dykkercomputer kan du holde øje med en lang række forskellige informationer via både essentielle og yderligere funktioner. Det inkluderer eksempelvis måling af dybde og gastryk. Find meget mere praktisk og smart udstyr til et bedre og mere sikkert dyk blandt vores udvalg af hardware.

Har du brug for hjælp?

Hos Kingfish er vi selv ihærdige dykkerentusiaster, og vi står naturligvis til rådighed for dig, så du kan blive klædt ordentligt på til dit næste dyk. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren dykker, er du altid velkommen til at kontakte os online eller besøge os i butikken, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller brug for rådgivning. Du kan også booke tid til personlig rådgivning hos en af vores dykkereksperter i butikken.

Hvad leder du efter?