Regulatorsæt

Se også alle vores komplette dykkerpakker her(11 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Oceanic Alpha 8 DIN & Octopus - Regulatorsæt
  Spar op til 25%
  Oceanic Alpha 8 DIN & Octopus - Regulatorsæt
  1.999,00DKK Regular Price 2.698,00DKK
 2. Zeagle Envoy II DIN & Octopus - Regulatorsæt
  Spar 10 %
  Zeagle Envoy II DIN & Octopus - Regulatorsæt
  3.148,20DKK Regular Price 3.498,00DKK
 3. Zeagle F8 DIN & Octopus - Regulatorsæt
  Spar 10 %
  Zeagle F8 DIN & Octopus - Regulatorsæt
  6.028,20DKK Regular Price 6.698,00DKK
 4. Atomic Z2 med DIN & Octopus - Regulatorsæt
  Udsolgt
  Atomic Z2 med DIN & Octopus - Regulatorsæt
  5.848,20DKK Regular Price 6.498,00DKK
 5. Atomic M1 med DIN & Octopus - Regulatorsæt
  Spar 10 %
  Atomic M1 med DIN & Octopus - Regulatorsæt
  7.648,20DKK Regular Price 8.498,00DKK
 6. Hardware Dykkersæt - Budget
  Spar op til 24%
  Hardware Dykkersæt - Budget
  4.999,00DKK Regular Price 6.596,00DKK
 7. Hardware Dykkersæt - Deluxe
  Spar op til 18%
  Hardware Dykkersæt - Deluxe
  9.999,00DKK Regular Price 12.196,00DKK
 8. Hardware Dykkersæt - Elite
  Spar 5 %
  Hardware Dykkersæt - Elite

  As low as 29.279,00DKK Regular Price 30.820,00DKK

Regulatorsæt til dykning

Når man dykker, er det ret afgørende, at man har valgt en regulator eller et regulatorsæt der passer til de forhold man dykker under. Her hos Kingfish, kan du finde et varieret udvalg af regulatorsæt, der både er velegnede til varmt vands dykning og koldt vands dykning. Derudover varierer regulatorsættene også i prisklasse, så du med garanti kan finde et godt regulatorsæt til netop dig og dine behov.

Kom godt i gang med et regulatorsæt

Hvis du er ny inden for dykkerverden, er der formentlig en hel masse dykkerudstyr du skal i gang med at anskaffe dig. Du kan som regel låne det meste, når du rejser ud i verden, men der er en del af dykkerudstyrs-pakken, der er en god ide at have med selv. Det er bla. dit regulatorsæt og din dykkercomputer. Det er nemlig en stor fordel at du er komfortabel og bekendt med netop din regulator og dykkercomputer, så du ikke skal bruge til på at lære udstyret at kende.

Regulatorsættet gør det muligt at dykke

Som du nok ved, at det umuligt at dykke uden en luftkilde og det er selvfølgelig din regulator kommer ind i billedet. Regulatoren er helt essentiel for dykning, men derudover er det også ret vigtigt, at du vælger et regulatorsæt, der passer til de forhold du regner med at skulle dykke under. Drømmer du om at dykke i norden i koldt vand, skal du vælge et regulatorsæt, der arbejder godt under kolde forhold. Det kunne f.eks. være Atomic M1 regulatorsættet. Er du mere til de varme rekreative dyk, kan et Zeagle Envoy regulatorsæt være tilstrækkeligt.

Hvad består et regulatorsæt af?

Hos Kingfish har vi sammensæt en række forskellige typer af regulatorsæt. Vores standard regulatorsæt med en primær og en sekunder regulator. Vores hardware dykkersæt med BCD, regulator og sekundær/octopus og vores komplette dykkersæt, med alt hvad du skal bruge for at komme i gang med dykning. Det vil sige: BCD, våddragt, regulator, octopus, dykkercomputer, manometer, hætte og handsker. Derudover skal du selvfølgelig også have en dykkermaske, finner og neopren sko.  

Pas godt på dit regulatorsæt med en regulatortaske

Dykkerudstyr som regulatorer og dykkercomputerer, er udstyr du som dykker er afhængig af virker upåklageligt, for at bevare sikkerheden. Derfor er det en rigtig god ide at passe ekstra godt på netop din regulator, octopus og dykkercomputer. Vi anbefaler altid at man anskaffer sig en regulatortaske, man kun bruger til opbevaring af sin regulator, octopus og dykkercomputer, for at undgå snavs, sand osv. Du kan finde vores udvalg af regulatortasker her.

Book en rådgiver og få hjælp til det rigtige valg af regulatorsæt

Jeg håber du ved at læse denne blog om regulatorsæt, er blevet en smule klogere på, hvilket valg du skal tage, når du skal investere i dit første eller et ny regulatorsæt.
Hvis du stadig sidder og er i tvivl, ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen [email protected]  og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge det rigtige regulatorsæt til dig og dine behov som dykker.

Hvad leder du efter?