Regulator - Dykning

 

Find andre produkter i samme kategori her?(26 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Regulator til dykning

Når du er ude at dykke med flaske kan den rette regulator gøre en stor forskel, når du dykker i skiftende dybde. Hos Kingfish kan du finde en passende regulator til dykning, der matcher dine behov og krav, hvad end det er til kold- eller varmvandsdykning.

Hvad gør en regulator til dykning?

En regulator til dykning er helt essentielt for at kunne sikre en behagelig og sikker dykkeroplevelse uden begrænsninger. Regulatoren sørger nemlig for at tilpasse sig, alt efter hvorvidt trykket falder eller stiger i vandet. Det betyder, at du får den rette ilttilførsel fra dykkerflasken, selv når du dykker dybere ned eller stiger op til overfladen igen.

Find en pålidelig regulator til dykning hos os

Som de dykkerentusiaster, vi selv er, byder vores udvalg af regulatorer til dykning udelukkende på varianter, som vi ved, at du altid kan regne med, når du er ude i vandet. Det betyder blandt andet, at du nemt kan finde en robust regulator til dykning, der er pålidelig og let at betjene under alle forhold.

Af den grund har vi også nøje håndplukket producenterne og samlet stærkt udvalg på baggrund af deres gennemgående høje kvalitet og funktionelle egenskaber. Her på siden kan du vælge blandt forskellige dykkerregulatorer fra anerkendte dykkermærker såsom:

  • Atomic
  • Hollis
  • Oceanic Alpha
  • Zeagle

Tag højde for vandtemperaturen, når du vælger en regulator til dykning

En helt central overvejelse, du altid bør gøre dig i forbindelse med valget af regulator til dykning, er, hvorvidt du skal bruge den til kold- eller varmvandsdykning. Der eksisterer nemlig ikke regulatorer, som er egnet til alle vandforhold. Ved dykning i koldt vand er det særligt vigtigt at vælge en dykkerregulator med frostbeskyttelse.

Læs derfor altid beskrivelsen på den enkelte dykkerregulator nærmere blandt vores udvalg, eller rådfør dig hos os for professionel vejledning. Så kan du være helt sikker på at vælge en regulator til dykning, der passer til netop dit næste dyk.

Kom godt i gang med et regulatorsæt

Er du ny inden for dykkerverden, er det som regel en masse nyt dykkerudstyr, som skal anskaffes. En dykkerregulator er blot en brøkdel af dette. Samtidig består et komplet regulatorsæt af flere dele. Af den grund kan du med fordele overveje et regulatorsæt med både primær og sekundær dykkerregulator inkluderet, hvis du vil komme godt i gang med det rette dykkerudstyr på.

Opbevar din dykkerregulator i en praktisk regulatortaske

Når du ikke anvender din dykkerregulator, kan det være en god idé, at du opbevarer den i en regulatortaske. Dermed kan du bedre beskytte regulatoren, mens du rejser mellem forskellige dykkerspots. Blandt vores udvalg af regulatortasker finder du desuden tasker med plads til opbevaring af både regulatorer, dykkercomputer og andet hardware, så du kan beskytte dit udstyr og samtidig holde det organiseret.

Få råd og vejledning om regulator til dykning

Hos Kingfish er vi altid klar til at hjælpe dig. Har du derfor spørgsmål til vores udvalg af regulatorer til dykning, eller har du brug for vejledning til at betjene og montere din dykkerregulator, er hjælpen nær. Ring til os på telefon, skriv til os på mail eller via chatten, eller besøg os i vores butik. Alternativt kan du booke en tid til personlig rådgivning hos vores dykkereksperter.

Hvad leder du efter?