Julegaver hos Kingfish

Bestil senest d. 21. december kl.14 & få leveret inden juleaften med GLS.

(153 varer)

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Budget

  Fra 3.343,20 DKK Normalpris 4.179,00 DKK

 2. Spar 20 %
  Snorkelsæt - Deluxe

  Fra 1.140,00 DKK Normalpris 1.425,00 DKK

  Til 1.204,00 DKK Normalpris 1.505,00 DKK

 3. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Medium

  Fra 4.685,60 DKK Normalpris 5.857,00 DKK

 4. Spar op til 20%
  Snorkelsæt - Budget

  Fra 605,60 DKK Normalpris 757,00 DKK

Jul i Kingfish

Julen er endelig tilbage, og det betyder at det igen er tid til at finde den perfekte julegave til ham eller hende. Hos Kingfish har vi forsøgt at gøre det nemt for dig, så du får en stressfri jul, med fokus på alt det vigtige.


Hos Kingfish har du 90 dages fortrydelsesret og du kan selvfølgelig finde alle vores produkter på webshoppen, så du kan handle dine julegaver hjemme fra sofaen.

Du finder her vejen til al vores praktiske information vedr. køb af udstyr, ture og rejser.

Find den perfekte julegave til dykkeren eller uv-jægeren i dit liv

Hvad giver man i julegave til dykkeren eller undervandsjægeren, der umiddelbart har alt? Det er faktisk ikke så svært, for som dykker gælder særligt en regel. Gå aldrig ned på gear! Så hvis du synes din mand eller kone har alt, så er der altid plads til en ny BCD, harpun, våddragt, dykkermaske eller et nyt regulatorsæt.

Nyt hardware i julegave er altid en god ide

Sikkerhed er altid første prioritet. Derfor er det også vigtigt at have noget udstyr, man stoler på. Giv din mand eller kone et nyt regulatorsæt, en ny BCD eller et af verdens bedste dykkerkompas, så han eller hun altid kan finde vejen hjem igen.

Giv et gavekort i julegave

Julen er noget ganske særligt og mange gør sig store tanker om den personlige julegave. Dog kan det være svært at finde den helt rigtige gave til ham eller hende, der enten har alt, eller ønsker sig noget, man ikke rigtig ved så meget om.


Måske du kender en dykker, der vil sætte lige så stor pris på et gavekort til en verden af udstyr, ture, kurser og rejser hos Kingfish?

Forkæl en du holder af med en pakkekalender

For mange, var pakkekalenderen noget af det bedste ved julen, som barn. Men hvem siger at pakkekalendergaver kun er for børn? Gør lidt ekstra for din kæreste, bedste ven, mand eller kone og overrask med en pakkekalender til dykkeren eller undervandsjageren.

Find inspiration til pakkekalendergaver her.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige julegave

Vi har samlet vores absolut bedste julegaveideer 2020 og delt dem op i kategorier, så du nemt og overskueligt kan finde den helt rigtige julegave, der passer til dit budget. Få inspiration til julegaven, så du kan lægge en personlig gave under træet.

Book en rådgiver og få peronslig hjælp til at købe den perfekte julegave

Book en rådgiver og få personlig vejledning i valg af julegave, når det passer dig. Klik på billedet herunder og book din tid nu.

Hvad leder du efter?