Information om Corona - Kingfish forholdsregler

Sidst opdateret den 24. august 2020 kl. 13:15

Kære kunde

I Kingfish tager vi vores forholdsregler i en tid, hvor vi alle skal tage ansvar og passe på hinanden. I det følgende kan du læse om, hvordan vores forholdsregler har betydning for dig som kunde i Kingfish.

Vi følger med i udviklingen og vurderer løbende situationen

Vi følger med i udviklingen og vurderer løbende situationen i forhold til de anbefalinger og råd, Sundhedsstyrelsen og Regeringen kommer med. Det er klart, at vi tager situationen meget seriøst og selvfølgelig ikke ønsker at bidrage til smittespredning.

Rejsebureau

Åbent for en lang række lande i Europa

Ifølge Udenrigsministeriet er der nu åbent for rejser til en lang række lande i EU/Schengen og UK, hvor det vurderes, at smitteudviklingen- og risikoen er lav, og hvor danskere kan indrejse uden betydelige restriktioner.

Listen over de lande, det er muligt at rejse til, revideres en gang om ugen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Annuller eller ombook din rejse - loven gælder stadig

Når du har købt en pakkerejse hos et dansk rejsebureau som Kingfish, kan du være sikker på, at du får din rejse refunderet eller ombooket til et senere tidspunkt. Du er som kunde hos Kingfish derfor altid dækket af loven om pakkerejser. 

Hvis du 14 dage inden din afrejse skal til et land, hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser, kan du få din rejse refunderet eller ombooket.

Da rejsevejledningen ændres løbende, aflyser vi ikke rejser for langt ude i fremtiden. Hvis det skulle ske med dine rejse, behøver du ikke kontakte os - vi kontakter dig.

Vi har fuld fokus på dig

Vi har allerede været i kontakt med alle jer, der er berørte af, at en rejse er blevet aflyst, og vi står klar til at vejlede med både ombookinger eller tilbagebetaling af rejser. 

Dyrene, koralrevene og oplevelserne venter på os og er der stadig, når hele verden åbner igen. Til den tid står vi i Kingfish klar til at opfylde alle dine drømme om eventyr - og indtil da vil vi gøre alt for at opfylde dem i det omfang, det kan lade sig gøre.

Butikken

Kingfish er åben - med håndsprit og afstand

Butikken og rejsebureauet holder åbent og telefoner samt mails bliver besvaret. Vi har godt med håndsprit rundt i butikken, og vi opfordrer til god håndhygiejne og almindelig sund fornuft. Ingen kropskontakt, kram eller håndtryk.

Der er noget af vores udstyr, du ikke kan prøve i butikken. Vi opfordrer til, at du i stedet gør brug af Kingfish’ 90 dages returret, hvis du gerne vil handle udstyr hos os, du ikke kan prøve i butikken.

Kurser & Udstyr

Kurser og udlejning af udstyr er genåbnet fra d. 1 juni. 2020

Alle vores dykkerkurser og uv-jagtkurser kører igen som planlagt. Vi har i den forbindelse nogle særlige forholdsregler for ikke at bidrage til smittespredning.

Alt leje- og kursusudstyr bliver desinficeret efter brug, og derudover holder vi god afstand til hinanden.

Webshoppen

Webshoppen er åben, så få bragt til døren

Vores webshop er en optimal løsning for dig at handle på, uden at komme i kontakt med andre. Vi sender ordrer ud som normalt og har hele 90 dages returret. 

Vi opdaterer løbende og tager forbehold for ændringer 

Vi tager forbehold for ændringer i vores nuværende udmelding, og vi vil løbende komme med relevante opdateringer til vores kunder. Tjek eventuelt opdateringsdatoen øverst på siden. Tak for din forståelse.

Q&A Ofte stillede Spørgsmål

Rejsebureau:

Hvis jeg har bestilt en rejse til et land, Udenrigsministeriet ikke anbefaler, at man rejser til, hvad gør jeg så?

Annuller eller ombook din rejse, loven gælder stadig.

Du er som kunde hos Kingfish altid dækket af Loven om pakkerejser.

Hvis du 14 dage inden din afrejse skal til et land, hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser, kan du få din rejse refunderet eller ombooket.

Læs mere ovenfor under Rejsebureau.

Rejsebureau:
Har jeg stadig mulighed for at ombooke min rejse til et senere tidspunkt?


Ja, du mister ikke nogle penge og kan ombooke din rejse til en gang ude i fremtiden

Rejsebureau:

Kan jeg komme i kontakt med jer og tale om min allerede købte rejse?


Ja, vi har bemanding på telefonen 33 13 83 83 og på mail rejser@kingfish.dk.

Kurser:
Hvad gør jeg, hvis jeg er i gang med et kursus eller skal starte på et kursus snart?

Alle vores dykker- og uv-jagtkurser kører fra den 1. juni 2020 som planlagt.

Du kan her finde alle vores fremtidige dykkerkurser, hvis din drøm om at dykke stadig er intakt. Vi vil anbefale at tjekke vores kalender ud her.

Udstyrsudlejning:
Kan jeg leje udstyr til dykning og UV-jagt hos Kingfish igen?

Ja. Fra den 1. juni 2020 kan du leje udstyr igen. Vi desinficerer alt udstyr, så det ikke bidrager til smittespredning.