Kursus & Udlejning - Paddleboard

(7 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Tag et introkursus i paddleboard og bliv klar til sommerens paddleboard eventyr

Lær at stå på paddleboard i Københavns kanaler og kom trygt og godt i gang med dine paddleboard drømme. Paddleboard / SUP er for alle, unge som gamle, og er en hyggelig afslappende sport, man kan dyrke alle steder med vand. 

Vi gennemgår sikkerhed, teknikker og udstyr på dit introkursus i Paddleboard

Kurset i paddleboard består af to dele. Teori på land, hvor vi gennemgår teknikker, sikkerhed og udstyr. Derefter iklæder vi os en våddragt og går ned til Teglværkshavnen i København SV, hvor vi vil tage dig med på en guidet tur gennem Københavns Venedig. 

Selve introkurset i paddleboard vil have en varighed på omkring 2 timer, men kan variere en smule, alt efter vejrforhold og deltagerantal. 

Et introkursus i Paddleboard er for alle der drømmer om at komme på vandet med et paddleboard

Paddleboard er for hele familien, uanset om du er 12 eller 75 år. Er du glad for vand, kan alle få glæde af et paddleboard. Vi tager det i et tempo, hvor alle kan være med og tager selvfølgelig hensyn til de forskellige niveauer. 

Har du/I har særlige behov eller ønsker, anbefaler vi at I tager et kig på vores private introkursus i paddleboard. Her kan vi bedre tilgodese særlige behov eller ønsker til jeres kursus og vi kan samtidig arrangere en anden lokation, hvis dette er et ønske.

Hvad leder du efter?