Leje af Paddleboard - København

(5 varer)

pr. side
Faldende orden

Lej et paddleboard i København - Stand Up Paddleboard udlejning

Drømmer du om at komme på vandet med et paddleboard? Hos Kingfish kan du leje paddleboards til hele familien i 2 timer, 1 dag, en weekend eller en hel uge. 

Paddleboard udlejning i Københavns Venedig - Sydhavnen

Nu har du muligheden for at leje vores spritnye Subzero Paddleboards med svømmevest, paddle og leash. Paddleboardet er pumpet op på forhånd, så du hurtigt og nemt kan komme på vandet.

Skulle du efter leje af et paddleboard på 2 timer eller 1 døgn, få lyst til at købe dit eget Subzero paddleboard, fratrækker vi lejens pris på dit nye Subzero SUP board. 

SUP - Stand Up Paddle - Udlejning i København direkte til vandet

Kingfish ligger i kort gå-afstand til vandet i Teglværkshavnen i Sydhavnen i København. Herfra kan du leje alt udstyr til stand up paddle, paddleboard eller SUP som det også hedder og få en fantastisk oplevelse på vandet, med familien, kæresten eller vennerne. 

Paddleboard / SUP kurser i København - Lær at stå på paddleboard med en uddannet instruktør 

Kingfish tilbyder introkurser i Stand Up Paddle, Paddleboard og SUP for alle, uanset niveau. Vi har både fælles hold, private introkurser og SUP Events for større arrangementer. Vi gennemgår sikkerhed, udstyr, grundlæggende teknikker og så tager vi selvfølgelig på en guidet tur gennem Københavns Venedig - Teglværkshavnen i Sydhavnen. 

Hvad leder du efter?