Paddel til SUP(7 varer)

pr. side
Faldende orden

Paddel til SUP - en god paddle er essentielt for oplevelsen

Når du er ude at stå på dit SUP-board, er din paddel dit vigtigste redskab. At have det rette grej lige ved hånden gør, at du kan drage fordel af padlens høje ydeevne og dermed yde dit bedste på boardet. Hos Kingfish kan du finde en flot samling af padler til SUP fra RED Paddle, der sørger for god holdbarhed, høj kvalitet og ikke mindst en god oplevelse ude på vandet.

Paddel til SUP fra RED Paddle sørger for maksimal nytte

Hos Kingfish udvælger vi nøje ethvert produkt, vi tilbyder. På den måde kan vi være sikre på at altid kunne stå inde for den gode kvalitet. Med en paddel til SUP fra det førende mærke RED Paddle, kan du komme godt ud på vandet og få maksimal glæde af dit paddleboard, når du glider elegant afsted langs kysten i bølgen blå. Blandt vores udvalg af padler til SUP fra RED paddle kan du opdage nyttige fordele såsom:

  • Letvægtsdesign
  • Justérbar funktionalitet
  • Udvalgte materialer der understøtter ydeevnen
  • Flere forskellige prisniveauer

Vælg din foretrukne paddel til SUP

Padlen er et essentielt element af paddleboarding. Det hjælper dig med at skabe fremdrift, manøvre og holde balance på vandet. En god paddel til SUP giver dig desuden særlig effektiv fremdrift i vandet, uden du anvender unødige mængder af kræfter ved hvert tag.

Hos os finder du padler til SUP, der passer til forskellige behov og krav, hvad end du er ny indenfor paddleboard-verdenen og leder efter en god paddel eller går efter det mest avancerede udstyr. Hver variant har sine funktioner og fordele, som du kan tage højde for, når du vælger din paddel.

Størrelse

Når du skal vælge en paddel til SUP, er en passende højde vigtigt, så du kan holde en god og komfortabel position, mens du padler. For en SUP-paddel, der ikke er justérbar, bør du gå efter en højde, der ligger ca. 10 til 15 cm over din kropshøjde. Alternativet er en justérbar paddel, som du frit kan tilpasse i højden på.

Konstruktion

En let og stiv konstruktion på padlen gør, at du kan få mest muligt kraft ud af hvert træk. Her er særligt SUP-padler med fast højde lette. Konstruktionen på den justérbare paddel til SUP gør tit, at du vil opleve et kompromis i forhold til vægten. Til gengæld er den meget praktisk, hvis I er flere, der benytter jer af padlen.

Vi står til rådighed med vejledning og inspiration

Har du brug for yderligere hjælp til at vælge den perfekte paddel til SUP for dig, står vi klar med professionel rådgivning og venlig service, både via telefon, mail, chat, online rådgiver samt i vores butik. Her kan vi også give dig gode idéer og vejledning til din næste tur på paddleboardet. Læs også gerne vores blogindlæg om paddleboarding, eller tag med på vores næste paddleboard-kursus, så du kan komme godt i gang eller gøre din padleteknik endnu skarpere.

Mangler du andet til dit paddleboard?

Hos Kingfish kan du opdage et stort univers af alt indenfor udstyr og tilbehør til paddleboards. Hvad end du ønsker at komme godt i gang med at stå på paddleboard eller mangler nyt tilbehør til turen, har vi, hvad du skal bruge. Dyk med det samme ned i vores store samling af alt indenfor paddleboards, og få endnu mere ud af dit frirum på vandet.

Hvad leder du efter?