SUP Pumpe(7 varer)

pr. side
Faldende orden

Pump hurtigt og uden besvær med en god SUP-pumpe

Det er ingen hemmelighed, at et paddleboard uden luft i sig, ikke er til meget nytte. Derfor er en god SUP-pumpe altid nyttigt at have. Hos Kingfish kan du finde effektive pumper til paddleboard, der gør det nemmere end nogensinde for dig at puste boardet op. Uanset om du leder efter en elektrisk pumpe til paddleboard eller en, der gør det nemt for dig at pumpe med håndkraft, er du kommet til det rette sted.

Find en effektiv SUP-pumpe, og kom hurtigere til havs

Når du endelig kommer afsted og ud at stå på paddleboard, er det sjældent, at pumpningen af boardet er det, som du nyder mest. Heldigvis er der ingen grund til, at du brænder al krudtet af på forhånd ved at sætte din lid til en dårlig pumpe. Hos Kingfish kan du nemt finde en effektiv SUP-pumpe i høj kvalitet, så du hurtigt og nemt kan få det perfekte lufttryk i dit paddleboard og komme afsted ud på bølgerne.

Pump dit board perfekt op med en SUP-pumpe

Ved at være godt forberedt også have styr på din SUP-pumpe kan du hurtigt og uden ekstra besvær ramme vandet og padle derudaf. Dit paddleboard skal indeholde et optimalt lufttryk, der giver dig en solid og velbalanceret platform at paddle på. Til det formål er der et par gode tips, som kan være nyttig at have med sig, når du skal gøre dit SUP-board klar til en tur på vandet:

Sådan tilslutter du SUP-pumpen til ventilen

Når du skal pumpe dit paddleboard op, skal du først og fremmest tilkoble pumpen til ventilen. Du åbner typisk for ventilen på boardet ved at presse det ned og dreje det mod urets retning, indtil de bliver skubbet op. Derefter skal du blot tilslutte din SUP-pumpe og dreje, indtil den er i en låst position. Så er du klar til at pumpe.

Tilslutning af elektrisk SUP-pumpe

Det er ret ligetil at benytte en elektrisk SUP-pumpe. Du skal blot tilslutte pumpen til bilens cigarstik eller batteri, så er du klar til at stå på paddleboard i løbet af ingen tid. I mellemtiden kan du klargøre andet vigtigt, såsom at tage våddragt og svømmevest på. Inden du drager ud blandt bølgerne, bør du for eksempel heller ikke glemme at sætte finnerne på samt dit SUP-leash.

Find det rette lufttryk til dit paddleboard

For at få bedst mulig ydelse fra dit paddleboard, er det vigtigt at pumpe det op til et passende lufttryk. Generelt ligger idealtrykket mellem 15 og 20 psi, men det kan dog variere alt afhængigt af, hvilken type SUP-board du har. Dobbelttjek derfor gerne anbefalingerne for dit board, inden du begynder at pumpe.

Opdag meget mere SUP-tilbehør og udstyr hos Kingfish

Kingfish er et af Nordens førende center for dykkere og andre vandglade folk. Du kan derfor blive klædt godt på til en tur ud på vandet med dit paddleboard hos os. Ligegyldigt om du mangler ekstra SUP-tilbehør, nyt udstyr eller ekstra sikkerhed, når du er ude på vandet, sørger vi for, at du kan være helt klar til din tur på paddleboardet.

Vi står også altid gerne klar med et par nyttige tips og professionel vejledning til valg af pumpe til paddleboard samt SUP-udstyr, eller hvordan du kan få endnu bedre oplevelser på vandet.

Hvad leder du efter?