SUP sko

(24 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Få øget komfort og stabilitet med SUP-sko

SUP-sko og -sokker er oplagt tilbehør til dig, der enten står på paddleboard, surfer eller blot bader. Hos Kingfish kan du opleve en fin samling af neopren SUP-sko og -sokker med høj komfort og kvalitet fra førende svømmemærker. Så kan du nemmere holde styr på varmen og komforten, uanset hvornår på året du er ude på vandet.

Hvorfor er SUP-sko en god idé?

SUP-sko kan have flere praktiske formål. Når du befinder dig ved strande med mange sten, nogle af dem måske særligt skarpe, kan du med et par SUP-sko på dine fødder føle dig ekstra sikker og give dig ekstra fri mobilitet, når du bevæger dig hen over havbunden.
Nogle af vores sko er særligt robuste og kan derfor modstå selv det mest svært tilgængelige terræn.

Ordentlig varme på særligt fødder og hænder er særligt vigtigt for den mest komfortable tur på dit board. Ligesom med en våddragt kan du med SUP-sko på nemmere tilbringe mere tid ude på vandet, når temperaturen ikke når højt hverken over eller under havoverfladen.

Opdag komfortable SUP-sko i neopren

Hos Kingfish kan du vælge blandt SUP-sko og -sokker fra førende mærker. Dermed har du mulighed for at få noget af markedets bedste udstyr til enten SUP, dykning eller havsvømning. Mulighederne er bestemt mange, og med neopren-badesko til voksne i den bedste kvalitet får du maksimal glæde af den ekstra komfort i vandet.

Neopren som materiale gør, at skoene er specielt fleksible, hurtigtørrende og har en naturlig god isolationsevne. Vi fører SUP-sko og -sokker i avancerede konstruktioner af neopren, der sikrer en optimal tæthed og komfort og dermed også en pålidelig varme til din fødder under ethvert forhold.

Find den ideelle tykkelse til dine SUP-sko

Er du primært ude på vandet i løbet af sommeren, nyder du vandet året rundt, eller har du blot let til kolde fødder? Uanset sæson og behov er det en god idé at tage højde for skoens tykkelse, inden du vælger et par. Tykkelsen på neoprenmaterialet har nemlig betydning for, hvilke vandtemperaturer skoen er egnet til. Jo tykkere materialet er, desto lavere temperatur kan det normalvis klare:

  • 1 - 3 mm: Denne tykkelse er primært egnet til sommerbrug, hvor badetemperaturen ligger omkring 16 grader og over.
  • 3 - 5 mm: SUP-sko mellem 3 og 5 mm er generelt meget alsidige og passer til de fleste, der står på paddleboards. Denne tykkelse passer til temperaturer mellem 5 og 16 grader.
  • 5 mm: SUP-sko på 5 mm er særligt oplagte til forårssæsonen, hvor mange med vandrelaterede hobbyer igen begynder at komme afsted ud i bølgerne. Her ligger de optimale badetemperaturer på omkring 5 til 12 grader.
  • 5 - 7 mm: Sko med denne tykkelse er et must i vintersæsonen, hvor temperaturen ligger permanent i den lavere ende. SUP-sko på 5 til 7 mm passer til alle de dage, hvor vandet er under 8 grader.

Har du behov for yderligere vejledning? Hos Kingfish er vi altid behjælpelige og garant for professionel vejledning. Kontakt os enten via mail, telefon eller chat, eller book en online rådgiver. Så hjælper vi dig med at vælge det ideelle par SUP-sko. Vi giver dig også gerne et par gode råd med på vejen til at give dig den bedste oplevelse på dit paddleboard.

Hvad leder du efter?