Snorkling
Snorkling for hele familien

Snorkling er en fantastisk aktivitet for hele familien. Om du er stor eller lille, kan livet og oplevelserne under overfladen bringe smil frem på læben hos de fleste.

Snorkling er noget de fleste forbinder med sommerferien sydpå, til mere eksotiske destinationer som Grækenland, Kroatien, Italien osv. Men faktisk kan man få en masse sjove oplevelser ud af at tage en dykkermaske og snorkel på i Danmark. I Danmark har vi mere en 7000 km kystlinje og selvom farvandet omkring Danmark ikke kan tilbyde klovnefisk, havskildpadder og smukke koraller, kan det en masse andet, som vores børn og os selv for den sags skyld, kan lære en masse af.

Snorkling er en aktivitet alle kan lære. Det kræver selvfølgelig at man ikke er hunderæd for vand, men har du modet og lysten til at lære at snorkle, er der faktisk ingen undskyldninger for ikke at springe ud i det. Snorkling kræver helt simpelt, blot en dykkermaske og en snorkel. Med de to stykker udstyr, er du parat til at gå på opdagelse under overfladen. Dog er det en fordel at anvende et sæt svømmefødder og en våddragt til de lidt køligere dage.

Snorkelsæt til hele familien

 1. Spar 117 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 616,00DKK

 2. Spar 87 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 586,00DKK

 3. Spar 178 kr.
  Salvimar Snorkelsæt - Basic+

  As low as 799,00DKK Regular Price 977,00DKK

 4. Spar 300 kr.
  Oceanic Snorkelsæt - Deluxe

  As low as 1.295,00DKK Regular Price 1.595,00DKK

 5. Spar 250 kr.
  Atomic Snorkelsæt - Elite

  As low as 2.295,00DKK Regular Price 2.545,00DKK

 6. Udsolgt
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 529,00DKK Regular Price 587,00DKK

 7. Mix & Match - inkl. meshbag
  Snorkelsæt til voksne - Mix & Match

  As low as 947,00DKK

Snorkeludstyr – Hvad skal man bruge for at komme i gang med snorkling?

Udstyrsmæssigt kræver det ikke særlig meget at komme i gang med snorkling. Det kan både være billigt og simpelt at anskaffe sig snorkeludstyr, men med så meget andet, kan man også her, opgradere og udvide sin udstyrspakke til snorkling.

Basis udstyret består helt simpelt af en dykkermaske og en snorkel. Dykkermasker kan man købe i mange forskellige farver og modeller. Bruger du til dagligt briller eller kontaktlinser, kan man også købe sin dykkermaske med styrke i glassene.

I forhold til snorklen, kan man også her få forskellige typer og modeller. Nogle med ekstra funktioner som bølgebryder og bundventil, eller en helt simpel og ”gammeldags” snorkel.
Skal du have børnene med ud at snorkle, skal du sørge for at købe en børnesnorkel. Det er ret vigtigt. Følg linket her, og læs mere om, hvorfor du skal vælge en snorkel designet til børn.

Svømmefødder til snorkling

Vil man have lidt mere ud af sine snorkelture, kan man med stor fordel udvide sin snorkeludstyrs-pakke med et par svømmefødder.

Svømmefødder til snorkling har to store fordele.

Svømmefødder er med til at skabe en hel del mere fremdrift i vandet og gør det dermed muligt at få afsøgt og undersøgt et større område i vandet, inden du bliver træt og må ind på land og holde en pause.
Derudover kan svømmefødder være med til at skabe en større tryghed i vandet, da du med svømmefødderne på, pludselig får en fornemmelse af større sikkerhed og bedre svømmeevner. Så hvis du er en af mange, der synes det kan være lidt nervepirrende at trække vejret i en snorkel, så prøv at tage et par svømmefødder. Måske bliver din vejrtrækning roligere og dermed får du en bedre oplevelse.
Her hos Kingfish kan du finde et godt udvalg af svømmefødder særligt velegnet til snorkling. Du kan vælge mellem hælremsfinner og fuldfodsfinner. Med en hælremsfinne kan du med fordel i køligere vand, have en badesko eller et par neoprensokker på i svømmefoden, hvor en fuldfodsfinne til snorkling, normalt er beregnet til bare fødder.
Fordelen ved svømmefødder til børn med hælremsfinne er, at dit barn kan vokse med svømmefødderne, da spændet i hælremsfinnen kan justeres og dermed vokse i takt med at dit barns fødder vokser.

Vælg et snorkelsæt og kom hurtigt og let i gang med snorkling

Drømmer du om at komme i gang med snorkling eller håber du på at hele familien kan få nogle fede oplevelser sammen til sommer, når turen går sydpå? Vi har sammensæt over 20 forskellige snorkelsæt til både børn og voksne. Snorkelsættene findes i tre forskellige klasser. Et basis snorkelsæt vi kalder ”Dykkermaske og snorkelsæt”. Et medium snorkelsæt vi kalder noget så opfindsomt som ”Snorkelsæt” og et komplet snorkelsæt vi kalder ”Komplet Snorkelsæt.

 • Dykkermaske og snorkelsæt: Består af en dykkermaske og en snorkel
 • Snorkelsæt: Består som udgangspunkt af dykkermaske, snorkel, svømmefødder, maskeboks og anti-dug gel
 • Komplet snorkelsæt: Består som udgangspunkt af en våddragt, dykkermaske, snorkel, svømmefødder, maskeboks og anti-dug gel

Skal du på snorkeleventyr i Danmark, anbefaler vi at du vælger et komplet snorkelsæt med en våddragt. Selvom vandet i Danmark om sommeren kan nå en ganske flot temperatur, vil en tur i vandet i mere end 20 minutter, hurtigt blive en kold fornøjelse. Derudover beskytter en våddragt samtidig mod brandmænd og skarpe sten i vandet. Vi har både våddragter til børn og voksne og i forskellige tykkelser og længder. Du kan se hele vores udvalg af våddragter til snorkling her.

Er du i tvivl om hvilket snorkelsæt du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 33138383, skrive til os på mail eller åbne chatten nede i højre hjørne.

Valg af dykkermaske til snorkling

Vi mennesker kan af natur, ikke se under vand. De af os der har prøvet at åbne øjnene under vandoverfladen ved, at vores syn bliver uskarpt og det bliver svært at orientere sig. Heldigvis er der en ret simpel løsning på det problem, nemlig en dykkermaske.

Når vi snorkler, gør vi det ofte, fordi vi gerne vil se og opleve verden under overfladen. Hvis du ikke kan se det liv der eksisterer i vandet, forsvinder hele ideen med snorkling. Udover at gøre det muligt at se under vand, er dykkermasken samtidig med til at beskytte vores øjne og næse for vand og saltvand

Der finder mange forskellige modeller og ikke alle dykkermasker passer alle. Derfor er det vigtigt at du tester, om den dykkermaske du har fået købt, rent faktisk også passer dig. Det ville være super ærgerligt at stå midt på ferie og finde ud af, at dykkermasken faktisk ikke passer og vandet fosser ind fra alle åbninger i maskeskørtet. Finder du ud af at du har valgt den forkerte maske, kan du altid bytte den til anden.

Sådan tester du om din dykkermaske passer

Book en rådgiver og få hjælp til det rigtige valg af snorkelsæt

Jeg håber du ved at læse denne blog om snorkling og snorkeludstyr, er blevet en smule klogere på, hvilket valg du skal tage, når du skal købe et snorkelsæt til dig og din familie.
Hvis du stadig sidder og er i tvivl, ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen [email protected] og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte snorkelsæt.

(246 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Har du spørgsmål til valg af snorkeludstyr?

Hvis du stadig sidder og er i tvivl eller ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen [email protected] og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte snorkelsæt.


Læs vores kunders anmeldelser her

Hvad leder du efter?