Snorkeludstyr til børn(54 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Snorkel og svømmeudstyr til børn

Bliv klar til sommerens badeferie enten i Danmark eller udlandet med det rette snorkel og svømmeudstyr til børn. Køb et komplet snorkelsæt med dykkermaske, snorkel og finner eller køb et par behagelige badesko, så dit barn undgår skarpe sten, søpindsvin og muslinger. 

Snorkeludstyr til børn - det skal du være opmærksom på

Børn er nysgerrige og livet under vandoverfladen vil for de fleste børn være en fantastisk oplevelse. Tag et snorkelsæt til dit barn med på ferien og gå på opdagelse under overfladen sammen.

Du skal være opmærksom på, at der er forskel på snorkeludstyr til børn og voksne. Børn skal have en børnesnorkel, da snorkelrøret i en voksensnorkel kan blive for stort til, at dit barn får nok ilt. Du kan lære mere om snorkler og hvorfor du skal vælge en børnesnorkel til dit barn i videoen herunder. 

Badevinger, snorkelvest og badesko er populært snorkeludstyr til børn

Har dit barn brug for opdriftshjælp i vandet, kan en snorkelvest eller badevinger være en rigtig fin måde, at give støtte og selvtillid til barn i vandet. Derudover kan det være en rigtig god ide, at give dit barn et par badesko på, når dit barn bader eller løber rundt på stranden og leger. Særligt vigtigt er badesko, hvis I skal bade sydpå, hvor man let kan støde på søpindsvin. 

En våddragt kan være en vigtig del af dit barns snorkeludstyr af flere grunde

En våddragt har særligt to fordele for dit barn. Som det første, holder en våddragt dit barn varm i længere tid. Børn elsker at lege i vandkanten, bygge sandslotte, lede efter små fisk, kaste med sten osv. Men det kan godt blive koldt i længden og dit barn vil stille og roligt begynde at fryse. En våddragt vil kunen give dit barn varme og længere tids leg i vandkanten inden kulden melder sig og så giver den samtidig opdrift i vandet. 

For det andet, beskytter en våddragt dit barn mod solens stråler. Solcreme er selvfølgelig et must på stranden, men hvis dit barn render ind og ud af vandet, skal der mange omgange solcreme til, for at beskytte dit barn mod solen sstråler hele dagen på stranden. Synes du at en våddragt bliver for voldsom i sydens varme, vil vi anbefale en rashguard til dit barn i stedet for. Den både varmer og beskytter mod solen.  

Hvad leder du efter?