Badevinger for 6-12 år

(5 varer)

pr. side
Faldende orden

Få ekstra tryghed i vandet med badevinger for 6-12 år

Har du en lille vandhund i familien? Med badevinger fra 6 til 12 år kan du trygt tage dine børn med ud i vandet og give dem plads til fri leg, svømning og plaskeri. Hos Kingfish kan du finde pålidelige badevinger til børn, der sørger for god sikkerhed og vedvarende opdrift i vandet. Oplev hele vores udvalg af smarte badevinger, og giv dit barn en god ekstra støtte, når I er ude at bade.

Badevinger til 6-12 år

Når dit barn er ude i vandet, er det rette svømmeudstyr nødvendigt Et par gode badevinger kan du give dit barn en god start med oplevelser i vandet, uanset om det indebærer plask, hygge eller svømning. Badevinger giver dit barn en god ekstra sikkerhed, når de bevæger sig rundt i havet eller swimmingpoolen eller måske er ved at lære at svømme. De holder ikke blot barnet over vande men sørger for, at de kan holde sig lodret i vandet, så hovedet ikke kommer uønsket under vand.

Hos Kingfish fører vi nøje udvalgte badevinger for 6-12 år fra anerkende svømmemærker, der garanterer en høj kvalitet og moderne funktionalitet. Du kan blandt andet finde badevinger med skum, hvilket bidrager til øget opdrift og sikkerhed. Vi har desuden badevinger i skrappe farver, som sørger for øget synlighed i vandet. De smarte designs og behagelige materialer hjælper til, at både du og dit barn kan få mest mulig glæde og nytte ud af badevingerne.

Hvilke badevinger passer til dit barn?

Når du er på udkig efter badevinger til dit barn, er det vigtigt at vælge en passende variant. Dette gælder i forhold til både pasform på armen og egnet vægt, der sikrer den optimale opdrift og ikke mindst den rette sikkerhed. Derudover bør badevingerne ikke stå i vejen for den frie leg og bevægelse.

Der er dog ingen vej uden om at først og fremmest vælge et par badevinger, der er egnet til dit barns alder og vægt. Kig derfor altid efter en passende størrelse, så kan være sikker på at få den rette flydeevne. Badevingernes klassifikation kan angives i enten kg eller alder. Her svarer badevinger for 6-12 år typisk til en vægt mellem ca. 30 og 60 kg.

Hos os har du gode muligheder for at finde badevinger til børn, der sidder godt og sikkert på armen. Blandt vores udvalg kan du eksempelvis vælge badevinger til 6-12 år med oppustelige indre kamre, der gør det endnu nemmere at sikre den optimale pasform. Så glider badevingerne ikke op og ned ad armen, mens dit barn bevæger sig livligt rundt i vandet.

Find de ideelle badevinger for 6-12 år hos Kingfish

Med et par praktiske badevinger for 6-12 år i ordentlig kvalitet kan dit barn trygt udvikle sine færdigheder i vandet. Hos Kingfish finder du nogle af de bedste badevinger på markedet, og vi tilbyder naturligvis nem og hurtig levering. Så kan I hurtigt blive klar til den næste gode oplevelse i vandet, hvad end det er svømning eller leg.

Har du spørgsmål til vores udvalg af badevinger for 6-12 år, eller har du brug for ekstra vejledning, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan nemt kontakte os på både mail og telefon eller besøge os i butikken. Du kan også altid booke en online rådgiver eller skrive til os på chatten. Så guider vi dig godt på vej til en sikker badeoplevelse for dit barn.

Hvad leder du efter?