Dykkerbriller & Snorkler til Børn(16 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Hero Snorkelsæt til Børn - Aqualung - Basis
  Spar 150 kr.
  Hero Snorkelsæt til Børn - Aqualung - Basis
  249,00DKK Regular Price 399,00DKK
 2. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år
  Udsolgt
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 529,00DKK Regular Price 587,00DKK

 3. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 28 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 427,00DKK

 4. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 58 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 457,00DKK

 5. Snorkelsæt til Junior - 13-17 år
  Udsolgt
  Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 688,00DKK Regular Price 886,00DKK

 6. Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 117 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 616,00DKK

 7. Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 87 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 586,00DKK

Find behagelige dykkerbriller til børn

Introducér dine børn til livet under vandoverfladen, og find et komfortabelt par dykkerbriller til børn hos Kingfish. Her på siden kan du gå på opdagelse i et håndplukket udvalg af dykkermasker i høj kvalitet og med flere forskellige farver, der er perfekte til både børn og juniorer.

Skab den optimale undervandsoplevelse med dykkerbriller til børn

Gode oplevelser i vandet er for alle - og bestemt også børn. Med et par behagelige dykkerbriller til børn kan du give dit barn den optimale forudsætning for at få det bedste undervandseventyr, hvad end de kan lide at dykke eller foretrækker at snorkle i vandoverfladen.

Ligegyldigt om du er på udkig efter dykkermasker til børn i forbindelse med det kommende besøg i badelandet, en tur på den lokale strand eller skal afsted sydpå til en rigtig badeferie for hele familien, har vi sikkert den helt rette variant til netop dit barns kommende undervandseventyr.

Svømmebriller eller dykkerbriller til børn?

Hos Kingfish kan du vælge mellem henholdsvis svømmebriller og dykkerbriller til børn. Hvilken type, der passer bedst til netop dit barn, afhænger i høj grad af, hvad brillerne primært skal bruges til. Svømmebriller til børn er designet specielt til at minimere vandmodstand og kunne klare livlige og pludselige bevægelser i vandet.

Dykkerbriller/dykkermasker til børn har på den anden side den fordel, at de både har et større udsyn og omslutter næsen. Det betyder, at børnene kan få den fulde oplevelse af den magiske undervandsverden, der ligger lige for deres fødderne. Er du stadig i tvivl om, hvilken type passer bedst til dit barn, eller har du spørgsmål til vores udvalg, kan du altid kontakte os på både mail, chat og telefon eller besøge os i butikken.

Undgå dug i børnenes dykkerbriller

Dykkerbriller er sjældent til så meget nytte, hvis hele glasset er tildækket med dug. Heldigvis kan du med et par simple tricks undgå dette problem, så dit barn kan få optimalt udsyn, når de har deres dykkerbriller på. Inden brillerne kommer i brug for første gang, kan du med fordel rense dem med maskerens. Det fjerner den fabrikspåførte silikonefilm på de nye dykkerbriller til børn, hvilket er en af de typiske årsager til, at glasset dugger til.

Skrub blot glasset i et minuts tid med maskerensen, og skyl efter med rent vand. Når dette er gjort, bør du tørre masken af og herefter bruge anti-dug spray. Så er dit barn helt klar til at få en komplet dugfri dykkeroplevelse, hvor der i stedet er den bedste udsigt til livet under vandoverfladen.

Find også snorkler til børn hos os

Er dit barn vild med at udforske, hvad der gemmer sig under vandets overflade? Med en god snorkel til børn kan vedkommende nemt dykke og snorkle frit rundt og lade sig betage af undervandslivet, hvad end det er i vandet langs de danske strande eller i det azurblå vand ved de mere eksotiske himmelstrøg. Mangler du endnu mere snorkeludstyr til børn? Så har vi heldigvis også meget andet udstyr, der er specialdesignet til børn.

Hvad leder du efter?