Snorkelsæt Børn(22 varer)

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Grøn
  Spar op til 28%
  Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Grøn
  573,00DKK Regular Price 797,00DKK
 2. Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Pink
  Spar op til 28%
  Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Pink
  573,00DKK Regular Price 797,00DKK
 3. Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Blå
  Spar op til 28%
  Aqua Sphere Snorkelsæt til børn - Blå
  573,00DKK Regular Price 797,00DKK
 4. Snorkelsæt Aqua Sphere Combo - Børn - Flere farver
  Spar op til 16%
  Snorkelsæt Aqua Sphere Combo - Børn - Flere farver
  249,00DKK Regular Price 299,00DKK
 5. Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 87 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 586,00DKK

 6. Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 117 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 616,00DKK

 7. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 28 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 427,00DKK

 8. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 58 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 457,00DKK

 9. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år
  Spar 58 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 529,00DKK Regular Price 587,00DKK

Snorkelsæt børn

Hos Kingfish finder du et stort udvalg af snorkelsæt til børn. Går ferien sydpå eller skal i på stranden langs de danske kyster, er et snorkelsæt med dykkermaske og snorkel som et minimum en fantastisk god ide at have med på stranden og en fantastisk måde at lade børnene blive fortrolige med det våde element.
Hos Kingfish sparer du op til 20 % på snorkelsæt med både dykkermaske, snorkel og svømmefødder som et minimum. Vi har gjort det både nemt og billigt at købe det rigtige snorkelsæt til børnene i familien.

Vælg det rigtige snorkelsæt til børn

En snorkelsæt er ikke bare et snorkelsæt. Der er stor forskel på en dykkermaske du har købt på et turistmarked sydpå og en dykkermaske med et ordentligt silikoneskørt og en god pasform. Derudover er det vigtigt at du får købt en snorkel, der er produceret til børn, hvis dit barn skal med ud at opleve det fantastiske liv der befinder sig under overfladen. Hvorfor det er vigtigt, kan du læse i afsnittet ”Vælg en børnesnorkel til børn”
Et snorkelsæt til børn består som minimum af en dykkermaske og snorkel. Med en dykkermaske og snorkel kan dit barn starte snorkel-eventyret og tage på opdagelse under overfladen. Hos Kingfish har vi et stort udvalg af snorkelsæt børn og de lidt større børn i familien. Nedenunder kan du se et overblik over indholdet af vores forskellige typer snorkelsæt

 • Dykkermaske & Snorkelsæt: Består af en dykkermaske og en snorkel
 • Snorkelsæt: Består som udgangspunkt af dykkermaske, snorkel, svømmefødder, maskeboks og anti-dug gel
 • Komplet Snorkelsæt: Består som udgangspunkt af en våddragt, dykkermaske, snorkel, svømmefødder, maskeboks og anti-dug gel

Det vigtigste ved et snorkelsæt er, at det passer dit barn. Der findes ikke noget mere irriterende end en dykkermaske der bliver ved med at lukke vand ind og et par svømmefødder der er for store.

Valg af dykkermaske til dit Snorkelsæt Børn

Det er ikke altid prisen, der skal være den afgørende faktor for, hvilken dykkermaske du skal vælge til dit barn. Det vigtigste er nemlig, at dykkermasken passer til dit barns ansigtsform, så dykkermasens silikoenskørt slutter til. Dykkermasker består af et silikoneskørt, med en maskeramme, der holder selve linsen/glasset på plads. Derudover sidder der en maskestrop fast i begge sider, der sørger for at holde din dykkermaske fast på dit hoved. Det er silikoneskørtet på dykkermasken, der skal passe til dit ansigt. Hvis ikke silikoneskørtet slutter ordentligt til omkring dit barns ansigt, vil dit barn opleve, at der siver vand ind i masken. Køber du et snorkelsæt og det viser sig at dykkermasken ikke passer, kan du altid komme ind og få den byttet til en anden model. Er den dyrere end den du i første omgang har købt, skal du blot betale differencen.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan I derhjemme, kan teste om din dykkermaske passer, inden dit barn går i vandet med den eller slæber den hele vejen med på ferie. Det ville være lidt surt at stå i Grækenland med et snorkelsæt og en dykkermaske der ikke passer.

Vælg en børnesnorkel til børn

Skal dit barn ud at snorkle på ferien sydpå eller langs de smukke strande i Danmark, er det vigtigt at du vælger et snorkelsæt der passer dit barn. Det vigtigste er, at du køber en snorkel, der er lavet til dit barns alder. En voksen snorkel til dit barn, kan være farligt, da dit barn risikerer ikke at få nok ilt, med et snorkelrør der er for stort. Vælg derfor altid et børne snorkelsæt, hvis dit barn skal ud at snorkle.

Snorkler til børn under 10 år, kommer oftest ikke med en bølgebryder, da det er mere sikkert at have en simpel snorkel, der altid fungerer optimalt og lukker for ilttilførslen, hvis der kommer en bølge. Ligeledes er det heller ikke alle børnesnorkler, der kommer med en bundventil.

I videoen her, kan du se hvad du skal være opmærksom på ved valg af snorkel til dit snorkelsæt

Svømmefødder til snorkling – Vælg et snorkelsæt til børn med svømmefødder

Hos Kingfish har vi et godt udvalg af svømmefødder der er super velegnet til snorkling. Svømmefødder har to store fordele når du snorkler. For det første skaber svømmefødderne en langt bedre fremdrift i vandet, hvilket betyder at du kan afsøge et større område under overfladen. For det andet er svømmefødder for mange, med til at skabe en følelse af ekstra sikkerhed, da man får en fornemmelse af at have bedre fat i vandet og det våde element.

Hos Kingfish kan du vælge mellem svømmefødder med en åben hælrem eller svømmefødder med en fuldfodsfinne. I vores snorkelsæt indeholder vores snorkesæt til voksne fuldfodsfinner, mens snorkelsættene til børn, indeholder svømmefødder med åben hælrem.

Fordelen ved en hælrems svømmefod er, at de for det første er lettere at komme ind og ud af for dit barn. For det andet, kan hælremmen justeres, så svømmefødderne kan vokse, i takt med at dit barns fødder vokser. Derudover kan man også med fordel, bruge hælrems svømmefødder med en badesko, så dit barn bedre kan holde varmen. Især hvis i snorkler i Danmark.
Fordelen ved en fuldfods svømmefod er, at de sidder bedre fast på foden, hvis du har valgt et par svømmefødder i den rigtige størrelse. Hvis du har en smal fod, kan du med fordel tilkøbe dig et par billige finnekryds, du kan bruge til at få din fuldfods svømmefod til at sidde endnu bedre fast på din fod.

Snorkelsæt til børn med en våddragt

En våddragt kan være en rigtig god ide at vælge til snorkling, især for børn, der kan have svært ved at mærke efter, om de er blevet kolde. Våddragten er med til at give dit barn varme og ekstra komfort i vandet, der gør at dit barn kan blive længere i vandet uden at fryse og blive kold. En våddragt til dit snorkelsæt er særligt anbefalet, hvis I også drømmer om at komme ud og udforske de danske farvande og snorkle langs de danske strande. Selvom temperaturen måske siger 25 grader over vand, har vandet i Danmark stadig en temperatur, der gør at du vil få stor glæde af en våddragt, hvis du snorkler i længere tid af gangen.

Vores nye Subzero våddragter i 3mm, er en klar anbefaling herfra.

Book en rådgiver og få hjælp til det rigtige valg af snorkelsæt til børn

Jeg håber du ved at læse denne blog om snorkelsæt til børn, er blevet en smule klogere på, hvilket valg du skal tage, når du skal købe et snorkelsæt til børnene i familien.
Hvis du stadig sidder og er i tvivl, ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte snorkelsæt.

Hvad leder du efter?