Svømmefødder Børn

(11 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Snorkelsæt - Børn - Deluxe
  Spar 20 %
  Snorkelsæt - Børn - Deluxe

  As low as 587,20DKK Regular Price 734,00DKK

 2. Snorkelsæt - Junior - Basic+
  Spar 20 %
  Snorkelsæt - Junior - Basic+

  As low as 596,00DKK Regular Price 745,00DKK

 3. Snorkelsæt - Junior - Deluxe
  Spar 20 %
  Snorkelsæt - Junior - Deluxe

  As low as 796,80DKK Regular Price 996,00DKK

 4. Komplet Snorkelsæt - Børn - Basic+
  Spar 20 %
  Komplet Snorkelsæt - Børn - Basic+

  As low as 866,40DKK Regular Price 1.083,00DKK

 5. Komplet Snorkelsæt - Junior - Basic+
  Spar 20 %
  Komplet Snorkelsæt - Junior - Basic+

  As low as 1.010,40DKK Regular Price 1.263,00DKK

 6. Komplet Snorkelsæt - Junior - Deluxe
  Spar 20 %
  Komplet Snorkelsæt - Junior - Deluxe

  As low as 1.116,00DKK Regular Price 1.395,00DKK

 7. Komplet Snorkelsæt - Børn - Deluxe
  Spar 20 %
  Komplet Snorkelsæt - Børn - Deluxe

  As low as 906,40DKK Regular Price 1.133,00DKK

Svømmefødder til børn

Er dit barn lidt af en vandhund? Hos Kingfish finder du et godt sortiment af svømmefødder til børn, der gør det endnu sjovere for dit barn, at svømme rundt i havet eller poolen. Vi har svømmefødder til børn i alle aldre, fra de helt små til de større junior børn.

Udover vores svømmefødder der sælges enkeltvis i et sæt med to par svømmefødder, har vi også gjort det nemt for dig og sammensat en række snorkelsæt, der enten indeholder dykkermaske, snorkel og finner eller et helt komplet snorkelsæt der også inkluderer en våddragt.

Svømmefødder gør det lettere at svømme, så hvad end i har sætter kursen sydpå til sommer eller drømmer om sjove dage langs de danske kyster, kan vi varmt anbefale at give dit barn eller jeres børn et par svømmefødder på fødderne.

Svømmefødder til børn i forskellige størrelser og former

Hos Kingfish kan du få svømmefødder i mange forskellige størrelser. Fra de helt små til de helt store. Derudover kan du også overveje, om dit barn skal have svømmefødder med en hel fodlomme eller det man kalder en hælrem. Fordelen ved en fuldfodsfinne eller svømmefødder med en hel fodlomme er, at de sidder rigtig godt på dit barns fod, hvis de altså passer ordentligt.

Vores Salvimar Fluyd Goose svømmefødder med fulfodslommer, passer til børn der normalt bruger fra 34-35 og op til voksenstørrelserne 46-47.

Vores IST Kids svømmefødder med hælrem, passer til børn der normalt bruger størrelse, 34,35 og 36 i sko.

Svømmefødder til børn der kan justeres i takt med at dit barn vokser

Fordelen ved en hælremsfinne er, at svømmefødderne kan vokse i takt med at dit barn vokser. Hælremmen kan nemlig justeres og på den måde kan dit barns svømmefødder holde et par sæsoner mere, end et par fuldfods svømmefødder. Derudover kan man med en hælrems svømmefod, kombinere svømmefødderne med en badesko eller strandsko, for bedre at holde varmen i fødderne.

Find masser af andet snorkeludstyr til børn

Hos Kingfish har vi et stort og varieret udvalg af snorkeludstyr til børn i alle aldre. Du finder alt fra dykkermasker, snorkler, våddragter, svømmefødder, svømmeveste, legetøj, badevinger og meget andet. Leder du efter snorkeludstyr til sommerferien sydpå, vil vi anbefale at du tager et kig på vores snorkelsæt til både børn og voksne her. Du sparer op til 20% på vores snorkelsæt, der som minimum består af dykkermaske og snorkel. Se alt vores snorkeludstyr til børn her.

En stærk anbefaling til snorkelferien sydpå i lande som Kroatien, Itaien, Grækenland osv. er et medbringe et par badesko til alle familiemedlemmerne. De beskytter både mod skarpe sten, varmt sand og vigtigst af alt måske, søpindsvin der er utrolig ubehagelige sætte foden ned i. Du finder alle vores badesko lige her.

Book en rådgiver og få personlig hjælp

Hos Kingfish kan du altid få hjælp hos vores ekspertteam, hvis der har spørgsmål til vores udvalg af svømmefødder til børn eller har brug for yderligere vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice på både telefon, mail og chat. Skriv til os på mail: info@kingfish.dk. Så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til den bedste dykkeroplevelse.
Book desuden en tid til personlig rådgivning sammen med en af vores flinke dykkereksperter fra butikken. Så kan du få hjælp, lige når det passer dig bedst, uanset om du foretrækker at få vejledning i butikken eller via telefon. Book din tid her.

Hvad leder du efter?