Svømmeveste Børn(3 varer)

pr. side
Faldende orden

Lær dit barn at svømme på en sikker og sjov måde med en svømmevest til børn

Børn er for det meste vilde med vand, hvad end det er en tur på stranden eller en søndag i den lokale svømmehal. De fleste voksne er formentlig vokset op med et par badevinger på armene, når turen gik syd på i sommerferien, men måske findes der faktisk et bedre alternativ til badevingerne.

En svømmevest til børn, der er designet med komfort, mobilitet og selvfølgelig sikkerhed i fokus, får dit barn en rigtig fed og sikker måde, at lege frit, både i og omkring havet eller poolen.

Desuden er en svømmevest med til at give dit barn mere selvtillid i vandet og lader dit barn svømme i en mere korrekt svømmeposition, der gør svømmevesten ideel til at starte roligt ud, med at lære dit barn at svømme på en tryg måde.

Den helt store fordel ved svømmevesten til børn

Svømmevesten har særligt én stor fordel, der gør at den adskiller sig fra andre udstyrsformer der giver opdrift til dit barn. Flydeudstyr som badevinger, svømmebælter, baderinge, skumpinde osv. kan alt sammen falde af, når dit barn opholder sig i vandet. Svømmevesten kan ikke på samme måde falde. Den sidder godt fast på dit barns krop og giver desuden en masse mobilitet og fleksibilitet til sjov og leg på i strandkanten og ude i vandet. Svømmevesten kan justeres og spændes ind, så den passer dit barn perfekt og dermed tilbyder mest mulig komfort. Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end en svømmevest eller redningsvest der er alt for stor.

Vær opmærksom på at der er forskel på en redningsvest og en svømmevest

En redningsvest skal ikke forveksles med en svømmevest. En redningsvest er designet til at holde dig selv eller dit barn ovenvande, også i en bevidstløs tilstand. Det vil sige at der er en del mere opdrift og støtte (særligt i nakke og hovedregionen) end der er i en svømmevest. En redningsvest fylder mere og vejer mere, hvorfor en svømmevest er bedre egnet til sjov og leg for dit barn, fordi den tillader en del mere bevægelsesfrihed.

Redningsvesten har en krave monteret og det har en svømmevest ikke. Derfor er det en god ide at medbringe en rigtig redningsvest hvis i fx. skal ud at sejle.

Brug en svømmevest til børn når i skal ud på paddleboard eller snorkle

En svømmevest til børn er ikke alene smart til strandturen eller sjov og leg i poolen, den kan også bruges til en masse anden vandsport, hvor man gerne vil bare sin bevægelsesfrihed. Skal i fx ud at stå på paddleboard eller sejle kajak, er en svømmevest det oplagte valg, da dit barn ikke mister fleksibiliteten til at bruge armene.

Ligeledes er svømmevesten et godt valg hvis i skal ud på en hyggelige snorkeltur i Danmark eller på ferien sydpå. Selvom dit barn sagtens kan svømme, kan lidt ekstra opdrift i vandet i form af en svømmevest, give dit barn mere selvtillid og længere tid i vandet. Svømmevesten giver nemlig dit barn lov til at flyde mere frit og sparer derfor dit barn for unødige kræfter i vandet.   

Hvad leder du efter?