Våddragt Børn(9 varer)

pr. side
Faldende orden

Våddragter til børn

De fleste børn elsker at snorkle og lege på stranden. Af egen erfaring ved jeg selv, at der hurtigt kan gå flere timer med leg i vandkanten og snorkling efter sjove fisk, muslinger, forstenede søpindsvin og en masse andet. Men hvor længe kan børn egentlig lege i vandkanten og snorkle, uden at blive kolde? Det er helt sikkert forskelligt fra barn til barn, men de fleste af os har nok prøvet at få blå læber og strække legen lidt for længe.

En våddragt til børn kan derfor være en rigtig god ide, når familien tager på ferie sydpå eller tager en dag på stranden i vores eget skønne land. En våddragt kan både være med til at holde dit barn varmt, men beskytter samtidig også mod solens stråler, sand og skarpe sten.

Heldragt eller shorty våddragt til børn?

Om du skal vælge en heldragt eller en shorty våddragt afhænger af, hvilket formål dit barn skal bruge våddragten til. Er det udelukkende leg og sjov i vandkanten eller i poolen på campingpladsen, er en shorty mere end rigeligt fint. Er dit barn ude og snorkle i længere tid eller med på et paddleboard, kan man overveje om man skal kigge på en alm. Våddragt eller heldragt.

Vores nye Subzero Java våddragter til børn, kan købes både som en shorty våddragt eller som en alm. Våddragt / heldragt. Begge kommer i en 3mm tykkelse med en fleksibel neopren, der gør våddragten ekstra komfortabel og smidig at have på. Du kan få Subzero Java heldragten til børn fra 5-6 års alderen og op til 16-17 år.

Våddragter og shorty til de små børn / babyer

Leder du efter en våddragt eller shorty til dit barn i de helt små størrelser, er en AquaSphere Stingray Shorty våddragt et super fint valg. Den kan købes i 3 forskellige farver og kommer i en 2mm tykkelse, så våddragten er ekstra fleksibel, men tilbyder både varme, solbeskyttelse og ekstra opdrift i vandet.

Sådan vedligeholder du din våddragt til børn

For at forlænge våddragtens levetid, anbefaler vi, at du løbende vedligeholder den, særligt med våddragter til børn, da de ofte er lidt mere hårdhændede med deres våddragter.
Efter brug bør du altid skylle dit barns våddragt i ferskvand eller rent vand og benytte specielt shampoo til våddragter og dykkerudstyr for at fjerne salt, klor og lugt. Hæng den derefter til tørre på en bøjle uden at placere den i direkte sol.

Book en rådgiver og få personlig hjælp

Hos Kingfish kan du altid få hjælp hos vores ekspertteam, hvis der har spørgsmål til vores udvalg af våddragter eller har brug for yderligere vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice på både telefon, mail og chat. Skriv til os på mail: [email protected]. Så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til den bedste dykkeroplevelse.

Book desuden en tid til personlig rådgivning sammen med en af vores flinke dykkereksperter fra butikken. Så kan du få hjælp, lige når det passer dig bedst, uanset om du foretrækker at få vejledning i butikken eller via telefon. Book din tid her.

Hvad leder du efter?