Snorkler

Du finder alle vores børnesnorkler her(9 varer)

pr. side
Faldende orden

Snorkler - Stort udvalg af snorkler

Til at svømme rundt i overfladen, undervandsjagt eller mindre fridyk er en snorkel yderst nyttig få at kunne få mest mulige gode oplevelser i vandet uden konstante afbrydelser. Hos Kingfish fører vi udelukkende kvalitetssnorkler, der sikrer dig en behagelig snorkeloplevelse, uanset hvor lang tid, du er i vandet. Find den helt rigtige snorkel til både dykning og snorkling lige her hos os.

Dyk ned i vores udvalg af snorkler

Hos Kingfish kan du finde snorkler i høj kvalitet, der er velegnet til både nybegyndere og øvede dykkere. Hvad end du er til fridykning, undervandsjagt eller noget helt tredje, kan du vælge blandt et håndplukket udvalg af snorkler, som er lette at hægte på dykkermasken og tilpasse efter dine præferencer.

Her på siden kan du finde snorkler med en lang række forskellige praktiske og smarte funktioner for en bedre og mere behagelig oplevelse med snorkling. Det inkluderer blandt andet:

Undgå vand i din snorkel med smarte bund- og topventiler

Har du tidligere prøvet at dykke med snorkel, har du måske nok også oplevet, at du pludselig har fået en mundfuld havvand ind via snorklen. Det kan for eksempel være, at en bølge lige er skyllet hen over dig, eller at din snorkel suger vand ind, når du prøver at dykke ned.

Hos Kingfish kan du undgå dette problem ved at vælge en snorkel, der har en speciel topventil, som fungerer som en fleksibel lukkemekanisme. Dermed lukkes hullet til snorklen, når vand rammer ventilen. Så kan du nemmere dykke ned til blandt andet korallerne, fiske og alt andet, der eventuelle måtte gemme sig under havets overflade.

Derudover har vi også snorkel med en ventil i bunden til udblæsning, hvilket gør det nemt for dig at tømme snorklen, hvis vand skulle trænge ind. Bundventilen fungerer som en envejs-ventil. Det betyder, at du kan lukke vand ud uden at nyt vand kommer ind.

Fast eller fleksibel snorkel?

Her på siden kan du vælge mellem modeller med enten en fleksibel eller fast bund/mellemstykke. En snorkel med fokus på fleksibilitet gør, at mundstykket flytter sig fra ansigtet, når du ikke bruger den. Det kan være en særlig fordel hos i forbindelse med scubadykning, hvor der ikke er behov for snorklen, mens du har regulatoren i munden.

En snorkel med en mere fast konstruktion er til gengæld nyttig, hvis du skal bruge den til snorkling eller undervandsjagt. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til valg af snorkel, er vi klar ved både taster, telefon og i vores butik, så du kan få den rette hjælp.

Fuldend dit snorkelsæt med en komfortabel dykkermaske

Udover den rette snorkel er en pålidelig og komfortabel dykkermaske den anden essentielle halvdel for at kunne få en god snorkeloplevelse. Vores udvalg af dykkermasker giver dig god mulighed for at vælge en maske, der sidder tæt og behageligt på ansigtet og med anti-dug system. Vi har desuden komplette snorkelsæt med både maske, snorkel, svømmefødder og mere til. Så er du godt klædt på til de næste mange snorkelture.

Hvad leder du efter?