Snorkelsæt(17 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Dykkermaske- og Snorkelsæt - Subzero - Fridykkersættet
  Spar 178 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt - Subzero - Fridykkersættet

  As low as 599,00DKK Regular Price 777,00DKK

 2. Dykkermaske- og Snorkelsæt - IST - Feriesættet
  Spar 129 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt - IST - Feriesættet

  As low as 499,00DKK Regular Price 628,00DKK

 3. Dykkermaske- og Snorkelsæt - Oceanic - Deluxe
  Spar 98 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt - Oceanic - Deluxe

  As low as 899,00DKK Regular Price 997,00DKK

 4. Dykkermaske- og Snorkelsæt - Atomic - Elite
  Spar 117 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt - Atomic - Elite

  As low as 1.559,00DKK Regular Price 1.676,00DKK

 5. IST Snorkelsæt - Basis
  Spar 78 kr.
  IST Snorkelsæt - Basis

  As low as 799,00DKK Regular Price 877,00DKK

 6. Salvimar Snorkelsæt - Basic+
  Spar 178 kr.
  Salvimar Snorkelsæt - Basic+

  As low as 799,00DKK Regular Price 977,00DKK

 7. Oceanic Snorkelsæt - Deluxe
  Spar 300 kr.
  Oceanic Snorkelsæt - Deluxe

  As low as 1.295,00DKK Regular Price 1.595,00DKK

 8. Atomic Snorkelsæt - Elite
  Spar 250 kr.
  Atomic Snorkelsæt - Elite

  As low as 2.295,00DKK Regular Price 2.545,00DKK

 9. Snorkelsæt Aqua Sphere Combo - Børn - Flere farver
  Spar 50 kr.
  Snorkelsæt Aqua Sphere Combo - Børn - Flere farver
  249,00DKK Regular Price 299,00DKK
 10. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 58 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 457,00DKK

 11. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 28 kr.
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 399,00DKK Regular Price 427,00DKK

 12. Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år
  Udsolgt
  Dykkermaske- og Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 529,00DKK Regular Price 587,00DKK

 13. Hero Snorkelsæt til Børn - Aqualung - Basis
  Spar 150 kr.
  Hero Snorkelsæt til Børn - Aqualung - Basis
  249,00DKK Regular Price 399,00DKK
 14. Snorkelsæt til Børn - 3-10 år
  Spar 117 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 3-10 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 616,00DKK

 15. Snorkelsæt til Børn - 5-12 år
  Spar 87 kr.
  Snorkelsæt til Børn - 5-12 år

  As low as 499,00DKK Regular Price 586,00DKK

 16. Snorkelsæt til Junior - 13-17 år
  Udsolgt
  Snorkelsæt til Junior - 13-17 år

  As low as 688,00DKK Regular Price 886,00DKK

 17. Snorkelsæt til voksne - Mix & Match
  Mix & Match - inkl. meshbag
  Snorkelsæt til voksne - Mix & Match

  As low as 947,00DKK

Snorkelsæt - stort udvalg af udstyr til snorkling

Hos Kingfish finder du et stort udvalg af snorkelsæt til både børn og voksne. Går ferien sydpå eller skal i på stranden langs de danske kyster, er et snorkelsæt med dykkermaske og snorkel som et minimum en fantastisk god ide at have med på stranden.

Hos Kingfish sparer du op til 20 % på snorkelsæt med både dykkermaske, snorkel og svømmefødder som et minimum. Vi har gjort det både nemt og billigt for dig og hele familien at blive klar til snorkelferien med et stort udvalg af kvalitets snorkelsæt.

Videoguide - Sådan undgår du dug i dykkermasken

Vælg det rigtige snorkelsæt

En snorkelsæt er ikke bare et snorkelsæt. Der er stor forskel på en dykkermaske du har købt på et turistmarked sydpå og en dykkermaske med et ordentligt silikoneskørt og en god pasform. Derudover er det vigtigt at du får købt en snorkel, der er produceret til børn, hvis dit barn skal med ud at opleve det fantastiske liv der befinder sig under overfladen. Hvorfor det er vigtigt, kan du læse i afsnittet ”Vælg en børnesnorkel til børn”
Et snorkelsæt består som minimum af en dykkermaske og snorkel. Med en dykkermaske og snorkel kan du starte snorkel-eventyret og tage på opdagelse under overfladen. Hos Kingfish har vi et stort udvalg af snorkelsæt til hele familien, børn, unge og voksne. Nedenunder kan du se et overblik over indholdet af vores forskellige typer snorkelsæt:

Det vigtigste ved et snorkelsæt er, at det passer ham eller hende der skal bruge det. Der findes ikke noget mere irriterende end en dykkermaske der bliver ved med at lukke vand ind og et par svømmefødder der er for store.

Valg af dykkermaske til dit snorkelsæt

Vi mennesker kan af natur, ikke se under vand. De af os der har prøvet at åbne øjnene under vandoverfladen ved, at vores syn bliver uskarpt og det bliver svært at orientere sig. Heldigvis er der en ret simpel løsning på det problem, nemlig en dykkermaske.

Når vi snorkler, gør vi det ofte, fordi vi gerne vil se og opleve verden under overfladen. Hvis du ikke kan se det liv der eksisterer i vandet, forsvinder hele ideen med snorkling. Udover at gøre det muligt at se under vand, er dykkermasken samtidig med til at beskytte vores øjne og næse for vand og saltvand.
Der findes mange forskellige dykkermasker på markedet. Nogle i den billige ende og nogle i den lidt dyrere ende. Vores dykkermasker i den lidt dyrere ende, er de masker du finder primært finder i vores deluxe og elite snorkelsæt.

Dog er det ikke altid prisen, der skal være den afgørende faktor for, hvilken dykkermaske du skal vælge. Det vigtigste er nemlig, at dykkermasken passer til dit ansigt. Dykkermasker består af et silikoneskørt, med en maskeramme, der holder selve linsen/glasset på plads. Derudover sidder der en maskestrop fast i begge sider, der sørger for at holde din dykkermaske fast på dit hoved. Det er silikoneskørtet på dykkermasken, der skal passe til dit ansigt. Hvis ikke silikoneskørtet slutter ordentligt til omkring dit ansigt, vil du opleve at der siver vand ind i masken. Og det gider man ikke..! Køber du et snorkelsæt og det viser sig at dykkermasken ikke passer dig, kan du altid komme ind og få den byttet til en der passer. Er den dyrere end den du i første omgang har købt, skal du blot betale differencen.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan du kan teste om din dykkermaske passer, inden du går i vandet med den eller slæber den hele vejen med på ferie. Det ville være lidt surt at stå i Grækenland med et snorkelsæt og en dykkermaske der ikke passer. 

Det første minut i videoen, viser Søren dig, hvordan du tester om din dykkermaske passer netop dig.

Undgå dug i din dykkermaske, med Jaws Anti-dug gel. Den er super simpel at bruge og fungerer virkelig godt. Du kan også se denne Kingtips video og få fif og tricks til, hvordan du undgår at din dykkermaske dugger.

Valg af snorkel til dit snorkelsæt

Snorklen i dit snorkelsæt er næsten lige så vigtig som din dykkermaske. Uden en snorkel, er det svært at trække vejret med hovedet under overfladen og så er der pludselig ikke meget ved snorkelturen. Der findes en del forskellige snorkler at vælge imellem, nogle helt simple og andre med forskellige funktioner, der gør dem lidt mere begyndervenlige.

En helt simpel snorkel er en snorkel unde hverken bundventil eller bølgebryder. Normalt anbefaler vi sådan en snorkel til vores undervandsjægere, da den simple snorkel er lidt mere lydløs end en snorkel med bundventil.

En snorkel med bundventil har den ret lækre fordel, at det er lettere for dig der snorkler, at få pustet det vand der kan være endt i snorklen ud. Bundventilen gør nemlig, at du ikke skal puste vandet hele vejen ud igennem top-hullet på snorklen, men kan få det ud af ventilen i bunden af snorklen, ved at give snorklen et godt pust. Bundventilen er rigtig rar at have, når man snorkler og derfor har vi i vores snorkelsæt som standard, lagt ind snorkel ind med bundventil.

En bølgebryder kan fungere på to måder. En simpel udgave som er den du finder i vores Oceanic Snorkel Ultra SD, hvor bølgebryderen gør, at vandet har svære ved at trænge ind i snorklen, hvis der skulle være små bølger på vandet. En mere avanceret udgave er Oceanics Ultra Dry 2 snorkel, der har en lille kugle i toppen af snorkling, der lukker helt for hullet, hvis du laver et neddyk eller der kommer en større bølge hen over snorklen.

I videoen her, kan du se hvad du skal være opmærksom på ved valg af snorkel til dit snorkelsæt

Vælg en børnesnorkel til børn

Skal dit barn ud at snorkle på ferien sydpå eller langs de smukke strande i Danmark, er det vigtigt at du vælger et snorkelsæt der passer dit barn. Det vigtigste er, at du køber en snorkel, der er lavet til dit barns alder. En voksen snorkel til dit barn, kan være farligt, da dit barn risikerer ikke at få nok ilt, med et snorkelrør der er for stort. Vælg derfor altid et børne snorkelsæt, hvis dit barn skal ud at snorkle.

Snorkler til børn under 10 år, kommer oftest ikke med en bølgebryder, da det er mere sikkert at have en simpel snorkel, der altid fungerer optimalt og lukker for ilttilførslen, hvis der kommer en bølge. Ligeledes er det heller ikke alle børnesnorkler, der kommer med en bundventil.

Snorkelsæt med svømmefødder

Hos Kingfish har vi et godt udvalg af svømmefødder der er super velegnet til snorkling. Svømmefødder har to store fordele når du snorkler. For det første skaber svømmefødderne en langt bedre fremdrift i vandet, hvilket betyder at du kan afsøge et større område under overfladen. For det andet er svømmefødder for mange, med til at skabe en følelse af ekstra sikkerhed, da man får en fornemmelse af at have bedre fat i vandet og det våde element.

Hos Kingfish kan du vælge mellem svømmefødder med en åben hælrem eller svømmefødder med en fuldfodsfinne. I vores snorkelsæt indeholder vores snorkesæt til voksne fuldfodsfinner, mens snorkelsættene til børn, indeholder svømmefødder med åben hælrem.

Fordelen ved en hælrems svømmefod er, at de for det første er lettere at komme ind og ud af og for det andet, kan hælremmen justeres, så svømmefødderne kan vokse, i takt med at dit barns fødder vokser. Derudover kan man også med fordel, bruge hælrems svømmefødder med en badesko, så dit barn bedre kan holde varmen. Især hvis i snorkler i Danmark.
Fordelen ved en fuldfods svømmefod er, at de sidder bedre fast på foden, hvis du har valgt et par svømmefødder i den rigtige størrelse. Hvis du har en smal fod, kan du med fordel tilkøbe dig et par billige finnekryds, du kan bruge til at få din fuldfods svømmefod til at sidde endnu bedre fast på din fod.

Snorkelsæt med en våddragt

En våddragt kan være en rigtig god ide at vælge til snorkling, hvis du ved at du er typen der ikke kan stoppe, når først du har fået en dykkermaske og snorkel på. Våddragten er med til at give dig varme og ekstra komfort i vandet, der gør at du kan blive længere i vandet uden at fryse og blive kold. En våddragt til dit snorkelsæt er særligt anbefalet, hvis du også drømmer om at komme ud og udforske de danske farvande og snorkle langs de danske strande. Selvom temperaturen måske siger 25 grader over vand, har vandet i Danmark stadig en temperatur, der gør at du vil få stor glæde af en våddragt, hvis du snorkler i længere tid af gangen.

Vores nye Subzero våddragter i 3mm, er en klar anbefaling herfra.


Brug for rådgivning?

Spring køen over og book en tid online. Så står en af vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig i butikken. Du vælger selv en tid, der passer dig.

Book en tid online

Hvad leder du efter?