Rashguard(4 varer)

pr. side
Faldende orden

Find en rashguard til dine foretrukne vandaktiviteter

Rashguard er oplagt til et hav af forskellige vandaktiviteter og vandsport: snorkling, paddleboarding, surfing, kajak eller havsvømning i varmere vande. Hos Kingfish finder du rashguards for hele familien og til de fleste behov.

Rashguard giver dig ekstra beskyttelse og varme i vandet

Til en hyggelig dag på stranden med børnene eller til at forfølge din entusiasme for aktiviteter i og på vandet, en rashguard kan være yderst nyttig i alle tilfælde. Her kan du have rashguarden på for at give et behageligt ekstra lag på kroppen. Formålet med disse svømmetrøjer er blandt andet:

  • At holde på varmen i længere tid
  • At beskytte din hud mod hudafskrabninger og rifter i vandet
  • At fungere som et ekstra lag under våddragten

Køb din rashguard hos Kingfish

Hos Kingfish har vi sikkert den rette rashguard for dig eller dine børn. Vi har rashguards, der er lavet af lette og fleksible materialer og som sidder godt på kroppen. Det giver dig ultimativ komfort og frihed til at bevæge dig i vandet. Vi har også rashguards i hurtigtørrende materialer, heriblandt neopren, så hverken du eller børnene skal rende rundt med en våd svømmetrøje i længere tid. Og så har vi flere flotte designs og forskellige ærmelængder at vælge imellem. Bestil online i dag på Kingfish.dk, eller besøg os i Kingfish butikken.

Hvad leder du efter?