Badetøj

Badetøj til mænd, kvinder og børn

Vælg mellem kategorierne nedenfor(11 varer)

pr. side
Faldende orden

Badetøj 

Svømning er en fantastisk sund form for motion, både for børn og voksne. Hvad end du svømmetræner i den lokale svømmehal eller har bevæget dig ud under åben himmel og svømmer i havet.

Svømning og svømmetræning, belaster hverken knæ eller led, på samme måde som fodbold, håndbold og lign. sportsgrene gør og det kan være en stor fordel, hvis man har dårligt knæ, ryg eller lign.

Hos Kingfish finder du et godt udvalg af badetøj til mænd, kvinder og børn. Badetøjet kan bruges til både svømmetræning, snorkelferien eller som det første lag under våddragten.

Badetøj fra anerkendte mærker

Hos Kingfish går vi op i kvalitet og design. Derfor har vi et udvalgt sortiment af badetøj, vi kan stå inde for og fra anerkendte og populære mærker som Arena og Fourth Element.

Arena er særligt kendt for at producere udstyr, badetøj mm. til svømning i pool og konkurrence svømning. Derfor er vores badetøj, særligt velegnet til dig der går til svømning, eller foretrækker badetøj der sidder godt til på kroppen og ikke falder af når du forsøger at komme ind eller ud af din våddragt.

Badetøj til snorkelferien eller svømmetræning

Udover badetøj, har vi hos Kingfish et stort udvalg af snorkeludstyr til og udstyr til svømmetræning. Gennem mere end 20 års erfaring, ved vi alt om dykkermasker, snorkler, våddragter mm.
Skal I på snorkelferie sydpå, har vi med garanti hvad du og din familie har brug for af snorkeludstyr, badetøj, kameraudstyr og meget mere.

Badebukser

Hos Kingfish finder du et udvalg af lækre kvalitets badebukser fra Arena. Badetøj til mænd og drenge findes som løse badebukser, Speedos og de mere firkantede badebukser i nylon. Hvad man er til, kan variere meget. De løse badebukser tager en del længere tid at blive tørre, så hvis du elsker havet og kan bruge flere timer i strandkanten, kan det være en fordel at vælge et par Speedos eller de tætsiddende ”firkantede” badebukser i nylon, der tørrer meget hurtigere.

Derudover skal man være opmærksom på, at der i de løse badebukser ofte følger et indvendigt mesh-net med. Kommer der sand ind nettet, kan det være utrolig irriterende for huden og på sigt give eksem, hvis du i længere tid render rundt med våde badebukser.

Hvordan vedligeholder du dit badetøj

Hvis du vil holde badetøj vedlige, er der et par gode råd, der er værd at følge. På den måde forlænger du badetøjet en hel del. Hvis I har været en hel dag på stranden og bade i saltvand, anbefaler vi kraftigt, at I skylder badetøjet i ferskvand hver dag. Saltvand er utrolig hårdt mod badetøjet og hvis solens stråler samtidig har braget derudaf, vil badetøjets farver stille og roligt falme med tiden.

Klorvand er ligeledes hårdt mod badetøjet og vil med tiden sørge for, at badetøjet falmer og mister sin farve.
Derudover vil både klor og saltvand stille og roligt nedbryde elasticiteten i badetøjet. Det særlige ved er, at badetøj er, at det består af en stor mængde elastik, der gør badetøjet smidigt, rart at have på og sidder tæt til kroppen, så du kan være aktiv i vandet, uden at badetøjet falder af eller sætter sig irriterende på kroppen.

At smide sit badetøj i vaskemaskinen er ikke en god ide, da det slider relativt meget på elasticiteten. Derfor anbefaler vi at du vasker dit badetøj i hånden.

Køb dit badetøj hos Kingfish

Hos Kingfish kan du altid få råd og vejledning til køb af badetøj. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores 1000m2 store forretning, skrive eller ringe til os, eller booke en rådgiver, når du har tid.
Køber du dit badetøj til børn hos Kingfish, får du desuden gratis fragt ved køb over 499 kr. gratis retur ved ombytning af varer, 1-2 dages lynhurtig levering og 90 dages returret.

Hvad leder du efter?