Badetøj til Børn

Hvilken type badetøj er du på udkig efter?

(5 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Badetøj til børn

Svømning er en fantastisk sund form for motion, både for børn og voksne. En tur i den lokale svømmehal med vennerne, husker jeg selv som utrolig sjovt, med masser af leg, træning og hygge. Badetøj til børn kommer i mange former, farver, design og funktioner.

Svømning og svømmetræning, belaster hverken knæ eller led, på samme måde som fodbold, håndbold og lign. sportsgrene gør og det kan være en stor fordel, når man som børn, er i voksealderen. Desuden er det supersundt for børn, at stifte bekendtskab med det våde element i en svømmehal, hvor de kan lære de basale svømmeteknikker, inden man tager børnene med ud i åbent vand for at snorkle og måske senere scuba dykke.

Leder du efter badetøj til børn til en tur på stranden og snorkelferien, er det måske en fed bikini til pigen eller et par smarte badebukser til drengen, du er på udkig efter. Bikini og badebukser til børn til en hyggelig dag på stranden, sidder ofte lidt mere løst på kroppen og kommer i mange flotte designs.

Går dit barn til svømmetræning, er det et par strammere badebukser eller en badedragt til svømmetræning i hallen du skal gå med. Badetøj til drenge og piger til decideret svømmetræning, sidder gerne mere tæt til kroppen, så badetøjet ikke mindsker fart og glid i vandet.

Badetøj til børn fra anerkendte mærker

Hos Kingfish går vi op i kvalitet og design. Derfor har vi et udvalgt sortiment af badetøj til børn, vi kan stå inde for og fra anerkendte og populære mærker som Arena.
Arena er særligt kendt for at producere udstyr, badetøj mm. til svømning i pool og konkurrence svømning. Derfor er vores badetøj til drenge og piger, særligt velegnet til børn der går til svømning, eller foretrækker badebukser der sidder tæt til kroppen.

Badetøj børn til snorkelferien eller svømmetræning

Udover badetøj til børn, har vi hos Kingfish et stort udvalg af snorkeludstyr til børn og udstyr til svømmetræning. Gennem mere end 20 års erfaring, ved vi alt om dykkermasker, snorkler, våddragter mm. til børn.

Skal i på snorkelferie sydpå, har vi med garanti hvad du og din familie har brug for af snorkeludstyr, badetøj, kameraudstyr og meget mere.

Badetøj til drenge

Hos Kingfish finder du et udvalg af lækre kvalitets badebukser fra Arena. Badetøj til drenge findes som løse badebukser, Speedos og de mere firkantede badebukser i nylon. Hvad man er til, kan variere meget. De løse badebukser tager en del længere tid at blive tørre, så hvis dit barn elsker havet og kan bruge flere timer i strandkanten, kan det være en fordel at vælge et par Speedos eller de tætsiddende ”firkantede” badebukser i nylon, der tørrer meget hurtigere.
Derudover skal man være opmærksom på, at der i de løse badebukser ofte følger et indvendigt mesh-net med. Kommer der sand ind nettet, kan det være utrolig irriterende for huden og på sigt give eksem, hvis dit barn i længere tid render rundt med våde badebukser.

Hvordan vedligeholder du dit badetøj til børn?

Hvis du vil holde badetøjet til børn vedlige, er der et par gode råd, der er værd at følge. På den måde forlænger du badetøjet til drenge og piger en hel del. Hvis i har været en hel dag på stranden og bade i saltvand, anbefaler vi kraftigt, at I skylder badetøjet i ferskvand hver dag. Saltvand er utrolig hårdt mod badetøjet og hvis solen samtidig har skinnet klart hele dagen, vil badetøjets farver stille og roligt falme med tiden.

Klorvand er ligeledes hårdt mod badetøjet og vil med tiden sørge for, at badetøjet falmer og mister sin farve.
Derudover vil både klor og saltvand stille og roligt nedbryde elasticiteten i badetøjet. Det særlige ved badetøj til både børn og voksne er, at badetøjet består af en stor mængde elastik, der gør badetøjet smidigt, rart at have på og sidder tæt til kroppen, så du kan være aktiv i vandet, uden at badetøjet falder af eller sætter sig irriterende på kroppen.

At putte sit badetøj i vaskemaskinen er ikke en god ide, da det slidder relativt meget på elasticiteten. Derfor anbefaler vi at du vasker dit badetøj til børn i hånden.

Køb dit badetøj til børn hos Kingfish

Hos Kingfish kan du altid få råd og vejledning til køb af badetøj til børn. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores 1000m2 store forretning, skrive eller ringe til os, eller booke en rådgiver, når du har tid.
Køber du dit badetøj til børn hos Kingfish, får du desuden gratis fragt ved køb over 499 kr. gratis retur ved ombytning af varer, 1-2 dages lynhurtig levering og 90 dages returret.

Hvad leder du efter?