Badetøj til Mænd

Hvilken type badetøj er du på udkig efter?

(6 varer)

pr. side
Faldende orden

Sporty og behageligt badetøj til mænd

Til badeferien, en dag ved stranden eller den mere seriøse svømmetræning - med vores udvalg af badetøj til mænd kan du blive klædt godt på til utallige gode oplevelser i og på vandet. Dyk ned i vores samling af sporty badebukser til mænd, og find din favorit online.

Badetøj til mænd - til sport og fritid

Er du seriøs med din svømning eller er du generelt vild med vand? Så er vores udvalg af badetøj til mænd oplagt for dig. Her kan du finde et godt udvalg af badebukser, speedos og jammers i høj kvalitet, hvor både stil, komfort og ydeevne er i højsædet. Uanset om du dyrker konkurrencesvømning eller bare nyder at tilbringe meget tid i vandet, er vores badetøj for dig, der ønsker det bedste af det bedste.
Vi fører en række udvalgte mærker, der leverer noget af det bedste udstyr og beklædning indenfor vandsport og -aktiviteter. Det betyder, at du kan finde badetøj til mænd med en høj holdbarhed og førende funktionalitet, der giver dig den optimale ydeevne i vandet. Du kan læse mere om nogle af disse udvalgte mærker lige herunder:

Arena badebukser til mænd

Langt de fleste indenfor svømningens verden kender til mærket Arena og deres førende kvalitet og design. Deres udstyr og svømmedragter er yderst populære blandt svømmehold og atleter, hvor enhver lille detalje i designet kan have en vigtig betydning. Med Arena badebukser får du maksimal bevægelighed og komfort i vandet. Samtidig sørger de særlige materialer for at være modstandsdygtige over for klor og sollys, så dit badetøjs pasform og udseende forbliver som ny.

Fourth Element badebukser til mænd

Med Fourth Element kan du få tætsiddende badebukser, som er oplagte til både enkeltstående beklædning eller til at have på inde under våddragten. Den tætsiddende pasform og det moderne atletiske udtryk giver dig flot og behageligt badetøj, som heller ikke generer dig, når du har våddragt på. Fourth Element designer desuden badetøj med salt- og klorafvisende materialer, der samtidig leverer ekstra god beskyttelse mod solens stråler.

Fourth Elements OceanPositive-serie skiller sig særligt ud i forhold til så meget andet badetøj på markedet. Her får du nemlig badetøj lavet af genbrugsmaterialer, der er samlet op enten på stranden eller ude i vandet. Fiskenettet er efterfølgende omdannet til tråde, som er brugt til at sy badetøjet med.

Opdag mere udstyr til den optimale svømmeoplevelse

Som et oplagt alternativ eller supplement til badebukser, kan du overveje rashguards. Her får du yderligere beskyttelse mod havets elementer og solens UV-stråler samt ekstra varme. Det er særligt ideelt, hvis du primært tilbringer din tid i havvand og i temperaturer, hvor en våddragt ikke er nødvendig.

Dyrker du konkurrencesvømning, eller nyder du en god svømmetur i havet? Uanset hvordan du foretrækker at tilbringe din tid i vandet, er Kingfish stedet for dig. Hos os kan du dykke ned i et stort udvalg af svømmeudstyr og tilbehør i den bedste kvalitet til dine behov, hvad end du svømmer i klor-, fersk- eller havvand.

Et godt fif til at forlænge holdbarheden af dine bukser kan være, altid at skylle dem i ferskvand efter brug. Både klor, saltvand og sol er hårdt for dine badebukser, så en god skylning sidst på dagen, vil give ekstra levetid til dine badebukser.

Hvad leder du efter?