Svømmebriller(21 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Svømmebriller til havsvømning og svømning i svømmehal

Svømmebriller adskiller sig en del fra det man kalder en dykkermaske. Svømmebriller er designet til at være så lille som muligt, men samtidig give dig det bedst mulige udsyn, så du kan se hvor du svømmer. Svømmebriller skal være små, fordi du som svømmer og havsvømmer vil have så lidt modstand i vandet som muligt. Hvad end du svømmer konkurrence svømning eller dyrker svømning eller havsvømning på hobbyplan, er det fedest at dit udstyr arbejder med dig og ikke imod dig. Det gælder også dine svømmebriller.

Hos Kingfish finder du de klassiske og helt små svømmebriller som ZONE3 Venator X Svømmerbrillen eller Arena The One svømmebrillen. De er generelt rigtig gode hvis du er konkurrence svømmer og skal have så meget fart på som muligt. Er du mere til svømning på hobbyplan og drømmer om en svømmebrille med en smule mere komfort, kan vi anbefale Arena The One Mask svømmebrillen eller ZONE3’s Vision-Max svømmebrillen. Her får du en bredere svømmebrille, større glas og mere komfort.

Svømmebriller med større glas, er ideelle til dig der dyrker havsvømning, da du i åbent vand, kan have brug for en smule mere udsyn, da der kan være både motorbåde, paddleboardere, kajakker og andre på stranden, man skal holde øje med, imens man svømmer. 

Her får du en guide til det rigtige valg af svømmebriller

Når det kommer til svømmebriller (og dykkerbriller/dykkermasker for den sags skyld) er der ikke én brille som passer til alle. Hvordan den enkelt svømmebriller sidder på dit hoved, er meget individuelt afhængig af hovedform og størrelse samt hvad du finder behageligt.

1. Sådan finder du den rigtige pasform på dine svømmebriller

Gå efter en pasform som sidder tæt, men som ikke strammer og giver ubehag. De fleste svømmebriller kan justeres via brillernes silikonestropper. Derudover kan det være en god ide at gå efter en brille med justerbar næsebro (stykket over næsen), for en mere behagelige og tætsiddende svømmebrille.

2. Sådan vælger du den rigtige farve glas på dine svømmebriller

Svømmebriller kan fås med forskellig farve alt efter det formål de skal bruges til. Skal du svømme i en svømmehal eller er du til havsvømning (Open Water svømning)? Skal du f.eks. svømme udenfor i skarpt lys er det en god ide at gå efter en brille med farvet glas, som skærmer for det skarpe lys og dermed passer bedre på dine øjne, så du ikke er nødt til at svømme med dem knebet sammen. Skal du i modsætning svømme indenfor eller et sted med dårlig sigtbarhed anbefales det at købe et par briller med klar glas, da de giver et en bedre sigtbarhed.

3. Anti-dug og UV-beskyttelse i dine svømmebriller

Vær opmærksom på om brillerne er behandlet med anti-dug, som sørger for at dine svømmebriller ikke dukker til. De fleste briller har det, men det er ikke alle. Hvis du finder en brille der ikke er med anti-dug beskyttelse, kan du hjælpe duggen på afveje ved at spytte i dem og skylle dem bagefter eller brug anti-dug spray. Derudover anbefales det også at du er opmærksom på om svømmebrillerne har UV-beskyttelse. Dette er især vigtigt, hvis du gerne vil bruge dem til havsvømning.

Vi har gjort det let for dig at vælge den bedste svømmebrille til din svømning

Hos Kingfish finder du et særligt udvalgt udvalg af svømmebriller. Vi har gjort det let for dig at tage det rigtig valg når det kommer til svømmebriller, da vi har udvalgt de bedste svømmebriller du kan få til havsvømning og svømning i pool. Svømmebrillerne kommer fra anerkendte og populære mærker inden for havsvømning (ZONE3 og Arena) der alle leverer svømmebriller i verdensklasse.

Svømmebriller med styrke

H Hvis du går og drømmer om at komme i gang med svømning, hvad end det er i pool eller åbent vand, men har holdt dig tilbage fordi du til daglig bruger briller og ikke er så meget til kontaktlinser, så har vi selvfølgelig løsningen til dig. Du kan nemlig købe dine svømmebriller med styrke hos Kingfish, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang med svømmetræning. Svømmebriller med styrke, virker ligesom almindelige briller og kan købes med linsestyrke fra -10 til +8.

Hvad leder du efter?