Svømmebriller til Børn

(4 varer)

pr. side
Faldende orden

Svømmebriller til børn - til både sjov og svømning

Havet, søen, swimmingpoolen eller badebassinet - under vandets overflade er det for de fleste børn spændende at udforske. Med et par gode svømmebriller på i flotte farver kan dit barn få det bedste undervandseventyr og svømme og dykke frit rundt. Hos Kingfish kan du finde flotte og funktionelle svømmebriller til børn, der er skabt med øje for mere fart, mindre vandmodstand og ikke mindst den bedste svømmeoplevelse.

Udforsk vores udvalg af svømmebriller til børn

En rigtig vandhund fortjener det rette udstyr. Hos Kingfish fører vi udvalgt svømmeudstyr og svømmebriller til børn, som er pålidelige og funktionelle, hvad end I er på tur ved stranden eller i svømmehallen. Her kan du opleve en flot samling af børnesvømmebriller i med forskellige flotte farvemuligheder og en lav profil, der understøtter optimal fart i vandet. Vi har flere førende mærker indenfor svømmebriller til børn. Herunder kan du læse lidt om nogle af disse:

AquaSphere svømmebriller

Svømmebriller fra AquaSphere er et populært valg for både børn og voksne. Her får du særligt funktionelle svømmebriller, som er nemme at håndtere, og er lavet med holdbare materialer, der kan modstå forskellige elementer. AquaSphere designer også smarte “leak free” svømmebriller, så dit barn nemt kan holde svømmebrillerne fri for vand og dykke frit rundt lige så ivrigt, som han eller hun vil.

Arena svømmebriller

Arena svømmebriller er en af vores andre populære favoritter, og de designer en flot række af forskellige svømmebriller i en trendy stil til børn. Her får du blandt andet solid holdbarhed, der kan klare livlig leg i vandet og ivrig håndtering af barnet. De bløde men stadig slidstærke stropper sørger for en vedvarende god komfort, når svømmebrillerne er på.

Hvilke svømmebriller passer til dit barn?

Svømmebriller til børn ligner på mange måder svømmebriller til voksne. Dog er der naturligvis nogle klare forskelle i størrelsen. Når du skal vælge et par svømmebriller til dit barn, er det først og fremmest vigtigt, at svømmebrillen kan sidde ordentligt på hovedet, så den holder vandet ude og samtidig er komfortabel at have på. Den holdbare silikonerem på svømmebrillerne gør, at du nemt kan justere størrelsen efter dit barns hoved.

Hos os finder du børnesvømmebriller med en god pasform, som passer til mere eller mindre alle ansigter. Vores udvalg af svømmebriller til børn tæller desuden størrelser, der passer til børn helt ned til treårsalderen. Dermed er det rig mulighed for at alle i familien kan få en god oplevelse både over og under vandets overflade.

Sjov eller træning?

Svømmebrillens konstruktion er vigtig for dens funktionalitet. Særligt mindre børn foretrækker ofte masker, da det giver det største udsyn og kan virke særligt komfortabelt, når de leger i vandet. Alternativ er der de mindre svømmebriller, som med deres lave profil og tætsiddende design er oplagt til hurtige bevægelser og decideret svømning. Det betyder også, at det typisk er de lidt større børn, der foretrækker disse svømmebriller.

Valg af glas

Som du nok ved, kan du få svømmebriller til børn med forskellige valgmuligheder, når det kommer til farven på brillens glas. Generelt kan svømmebriller med farvet glas beskytte bedre med skarpt lys fra solen, mens svømmebriller med klart glas overordnet set giver det klareste udsyn og den bedste sigtbarhed under vandet.

Få svømmebriller til børn med antidug og UV-beskyttelse

For den bedste dykkeroplevelse, er det vigtigt, at dit barn kan få lov at se helt klart under vandet. Derfor er de fleste svømmebriller til børn samt voksne behandlet med et anti-dug system, hvilket gør at brillerne leverer det bedste og klareste synsfelt i og under vandet. Når dit barn svømmer og dykker udendørs, kan det også være værd at overveje svømmebriller med UV-beskyttelse. Det specielle UV-filter på svømmebrillernes glas giver dit barn ekstra beskyttelse og gør det nemmere at skue i det vedvarende solskinslys.

Find meget andet svømmeudstyr til børn

Bliv helt klar til en dag i vandet, og opdag andet nyttigt svømmeudstyr til børn hos Kingfish. Her kan du eksempelvis finde behagelige og beskyttende badesko, badevinger, badetøj og rashguards i børnevenlig stil, der holder styr på både varmen og mængden af sol på overkroppen. Til dem, der elsker at ligge i vandoverfladen og kigge rundt på alt det, der gemmer sig i vandet, har vi også snorkler og dykkermasker til børn i samme høje kvalitet.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af svømmebriller eller andet svømmeudstyr til børn, står vi naturligvis gerne til rådighed for dig. Kontakt endelig vores flinke eksperter i kundeservice på telefon, mail og chat, eller kom forbi butikken til en venlig og faglig snak.

Hvad leder du efter?