Svømmeudstyr(26 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Svømmeudstyr til alle typer svømning

Hos Kingfish har vi gjort det nemt for dig at vælge det rigtige svømmeudstyr. Vi har sørget for at du kan vælge mellem det bedste svømmeudstyr på markedet, både til almindelig svømning og havsvømning / åbent vands svømning. Svømmeudstyr er en vigtig og væsentlig del af din svømmetræning. Det rigtige svømmeudstyr kan være med til at forbedre din svømmeteknik og gøre dig til en bedre svømmer.

Det rigtig svømmeudstyr er med til at gøre dig til en bedre svømmer

Uanset om du er konkurrencesvømmer eller motionssvømmer, træner du af en årsag. Du vil gerne blive en bedre svømmer og øge din præstationsevne. Det rigtig svømmeudstyr kan være en stor hjælp til at udvikle din svømmeteknik. Det første du tænker på, når du tænker svømmeudstyr er med garanti badetøj, svømmebriller og badehætte. Men svømmeudstyr kan og er meget mere end det. Svømmeudstyr er også svømmefødder, kickboard, pullbouy, næseklemmer, ørepropper osv.
Og svømmer du i åbent vand og dyrker havsvømning er listen over svømmeudstyr endnu længere. Her kan du tilføje en svømmedragt, svømmehætte, neoprensokker og neoprenhandsker, samt en svømmebøje.

Hvilket svømmeudstyr skal jeg købe?

Hvilket svømmeudstyr der skal indgå i din svømmeudstyrstaske, afhænger af hvilke områder du gerne vil blive bedre som svømmer. Svømmeudstyr som kickboard/svømmeplade eller pullbouy har som udgangspunkt en helt specifik funktion. Det kan derfor være en god ide at spørge en svømmetræner til råds, og høre hvad han eller hun anbefaler, så du kan udvikle din svømmeteknik.

1. Hvorfor skal jeg købe en svømmeplade / kickboard

En svømmeplade kan være et rigtig godt redskab til at forbedre din benteknik. Svømmepladen eller kickboardet placeres under armene og hjælper dig med at flyde, så du kan fokusere 100 % på dine ben. Derudover er svømmepladen et yndet stykke svømmeudstyr til børn eller nybegyndere, der har brug for lidt ekstra støtte i starten.

2. Hvorfor skal jeg købe en pullbouy?

En pullbouy er en form for plade, du placerer mellem benene og skaber naturlig opdrift i benregionen, så du fjerner fokus fra benene og kan fokusere på dine armtag. En pullbouy kan bruges af både nybegyndere og konkurrencesvømmere. Pullbouyen er derudover også et populært stykke svømmeudstyr til dig, der gerne vil styrke din vejrtrækning og udholdenhed, da det primært er dine arme der gør arbejdet her.

3. Badehætten er et must-have for dig der går til svømning

Badehætten er et must-have for dig der dyrker svømning. Både på hobyplan, altså motionssvømning og for dig der dyrker konkurrencesvømning. Det gælder i hvert fald, hvis du har hår på hovedet. Badehætten er nemlig med til at skabe hurtigere fremdrift, da håret ikke kommer i vejen og skaber modstand i vandet. Vi kan godt blive enige om, at en badehætte eller svømmehætte ikke nødvendigvis sætter nye standarder for mode-billedet, men den virker og er altså helt essentiel for dig der tager din svømning bare en smule seriøst.

4. Hvorfor bruger man egentlig en næseklemme?

En næseklemme er et ganske simpelt stykke svømmeudstyr og der er ikke meget hokus pokus over dem. Faktisk er den ganske simpel, men har en ret vigtig og behagelig funktion for mange. Når man svømmer og har hovedet under vand, kan det ikke undgås at der kommer vand i næsen. Eller kan det? Ja det kan det nemlig, for det er lige præcis det næseklemmen kan. Holde vandet ude af næsen.

5.Ørepropper ermed til at forebygge øreproblemer

For mange kan øreproblemer være et irriterende element ved svømning. Men det kan heldigvis undgås eller forebygges ved hjælp af ørepropper. Mange starter med at svømme uden ørepropper og får aldrig problemer og andre får øreproblemer med det samme, de starter med at svømme. Det er meget forskelligt, men det skal heldigvis ikke stoppe dig i at svømme. Ørepropper er nemlig svømmeudstyr der både er billigt og let at bruge. Så fat mod.

Hvad leder du efter?