Badehætte

Leder du efter noget specifikt udstyr til svømning?

(8 varer)

pr. side
Faldende orden

Badehætte - til motion og konkurrence

Gør din svømning mere strømlinet, og få optimal komfort med badehætter til både elitesvømmere og andre vandglade folk. Hos Kingfish kan du finde en badehætte i høj kvalitet og med en lang række farvemuligheder, der understøtter din ydeevne og stil i vandet. Find den rigtige badehætte for dig lige her.

Vælg en slidstærk badehætte i høj kvalitet

Hos Kingfish går vi ind for at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Det gælder også for vores udvalg af badehætter til voksne og børn. Her kan du finde badehætter fra anerkendte svømmemærker, såsom Arena og AquaSphere, som topatleter verden over anvender. Så kan du være sikker på, at du vælger en badehætte med god kvalitet og komfort.

Vores udvalg af badehætter består primært af silikone. Det er det mest populære materialevalg i dag og med god grund. Badehætter i silikone leverer generelt den bedste komfort og lang holdbarhed. Det fleksible materiale gør det nemt for dig at tage badehætten på og af. Så om du er konkurrencesvømmer eller svømmer i din fritid, er en badehætte i silikone yderst velegnet.

Derfor kan en badehætte være nyttig

Svømmere har forskellige grunde for at svømme med badehætter, hvad end det handler om praktisk komfort eller ydeevne i vandet. Ikke desto mindre kan en god badehætte være nyttig at have på, ligegyldigt om du svømmer i havet eller i svømmehallen. En badehætte giver dig fordele som:

  • Mindsker vandmodstand
  • Beskytter dit hår mod klor-/saltvand
  • Gør af-/påtagning af svømmebriller nemmere

Sådan påfører du din badehætte

Uden den rette teknik kan det tit være en mindre kamp at påføre din badehætte. Oplever du også tit besvær med at tage badehætten på? Så kan det være en god idé at prøve en anden fremgangsmåde. For at påføre din badehætte, bør du først udvide den ved at bruge fire fingre, to på hver side. Start med at påføre badehætten ved panden, og før den så hen over toppen af hovedet og ned mod nakken. Sørg til sidst for, at din badehætte sidder stramt og behageligt. Har du hår, der stikker ud, kan du sagtens bare putte det ind i badehætten.

Gode råd til at forlænge din badehættes levetid

Ønsker du at forlænge holdbarheden på din badehætte, er der en række smarte og simple tips, du kan benytte dig af. Efter du har brugt din badehætte, bør du skylle den helt ren i kold vand og lade den tørre et køligt sted. Dette fjerner rester fra klor- eller saltvand, som kan påvirke materialet. Alternativt kan du finde en række forskellige renseprodukter, der fjerner salt, klor, lugt og mikroorganismer. Derudover bør du undgå opbevaring af badehætten i direkte sollys eller nær genstande med skarpe kanter.

Har du brug for flere gode råd, eller har du spørgsmål til vores udstyr, kurser eller måske en af vores rejser? Vores imødekommende ekspertteam står klar til at hjælpe dig via både telefon, mail, chat og i vores butik.

Hvad leder du efter?