Næseklemme

Leder du efter noget specifikt udstyr til svømning?

(4 varer)

pr. side
Faldende orden

Næseklemme til svømning

Hvis du er en af dem der hader at få vand i næsen, kan en næseklemme være en rigtig god måde at komme uden om det problem. Men hvilken næseklemme skal man vælge? Der findes utrolig mange næseklemmer derude og det kan måske være svært at finde ud af hvilken næseklemme der er bedst og mest komfortabel.
Hos Kingfish har vi udvalgt et lille sortiment af de næseklemmer, vi synes fungerer allerbedst og tilbyder den bedste komfort, når du ligger i vandet. En næseklemme skal helst ikke fjerne fokus på det du gerne vil fokusere på, nemlig din svømning.

Hvilken næseklemme til svømning skal jeg vælge?

Vores Arena næseklemme er den dyreste næseklemme i vores sortiment. Den har et flot design og de to store flader, der lukker næsen til, har en god komfort og gør ikke ondt. Heller ikke efter et par timer i vandet.

AquaSphere næseklemmen er en lille og lidt mindre fremtræden næseklemme, der helt ligesom Arena næseklemmen, lukker vandet fint ud. Den har også et par gode store lukkerflader, der ligeledes yder en behagelig komfort.
Kort sagt, er der ikke den store forskel på næseklemmer. Det vigtigste er at du finder en der fungerer for dig.

Er der ulemper ved en næseklemme?

Der er én rimelig åbenlys ulempe ved næseklemmer. Man kan af gode årsager ikke trække vejret gennem næsen, når du har sat en næseklemme på den. Af den grund er der mange professionelle svømmere og triatleter, der ikke gør brug af en næseklemme. Særligt hvis du er ude på længere distancer.

Hvad leder du efter?