Ørepropper

(6 varer)

pr. side
Faldende orden

Ørepropper til svømning

Ørepropper til svømning, kan for mange løse et irriterende problem, der kan opstå når du svømmer og dermed får vand i ørene. Hvis du døjer med øre-problemer i forbindelse med svømning eller snorkling, kan det være en rigtig god ide at mindske vandmængden i ørene. For nogle vil vand i ørene føre til irritation i øregangen og i nogle tilfælde nedsætte hørelsen. Du kan mindske den vandmængde du får ind i ørene, ved at bruge helt simple ørepropper, der er designet til at blive brugt i vandet. Silikone ørepropper er et fremragende valg, da de kan holde længe og altså ikke opløses i vandet.

Der er nemlig forskel på om du har brug for et par ørepropper til festivaler, koncerter eller svømning. Almindelige ørepropper vil svulme op og føles ubehagelige i ørene, hvis de altså ikke når at falde ud af ørene inden du er færdig med din svømning.

Hvilke ørepropper til svømning skal jeg vælge?

Hos Kingfish sælger vi to slags ørepropper. Dem man kalder in-ear ørepropper og dem man kalder surround ørepropper. Og nej det er ikke fordi vi er ude i højtalere eller andet hi-fi udstyr. Der er selvfølgelig som med så meget andet udstyr, både fordele og ulemper ved begge ørepropper. Det vigtigste er dog, at de begge er designet/produceret til at blive brugt som ørepropper til svømning.

Fordelen ved in-ear ørepropperne er, at de sidder ret godt fast i øret og dermed har sværere ved at falde ud. Til gengæld kan det for nogle, virke ubehageligt at stikke noget ind i ørene på den måde.

Fordelen ved surround ørepropperne er, at de har en lille form for kappe eller tætning ude omkring øret, og altså lukker af for vandet på en anden måde, uden at man behøver at stikke noget langt ind i øret. Ulempen er, at de ikke altid sidder helt lige så godt fast som in-ear ørepropperne.

Ear Pro – Et alternativ til de klassiske ørepropper

Med Ear Pro kan du beskytte dine øre mod generende vand, der virker både til snorkling, svømning, surfing, dykning og anden vandsport hvor du får hovedet under vand. Ear Pro er en spray du sprøjter ind i øret, som kort efter beskytter øret mod vand. Ideel til alle aldre og sprayen forsvinder af sig selv efter et par timer.

Et par gode råd til dig der kunne få glæde af et par ørepropper til svømning

Har du først fået problemer med vand i ørene og de er begyndt at brokke sig, når du har været i vandet, er det en rigtig god ide bare at komme i gang med ørepropperne. Det ville være utrolig ærgerligt, hvis vand i ørene, skulle være det der satte en stopper for dine svømmeture, snorkelture, dykkerture og meget andet.
Men hvis du ikke har oplevet problemer med ørene i forbindelse med vandsport, er der et par gode råd til, hvordan du kan passe på dine øre, så du ikke får problemer.

Det kan nemlig være en rigtig god ide at tørre dine øre efter svømmeturen. Ligeledes kan det være en god ide at ryste/vippe hovedet på skrå, for simpelthen at presse eventuelt vand i ørene ud. På den måde sikrer du dig, at der ikke ligger noget i ørene, der kan genere på sigt.

Hvad leder du efter?