Svømmeplade

Leder du efter noget specifikt udstyr til svømning?

(2 varer)

pr. side
Faldende orden

Træn dit bentag i vandet med en smart svømmeplade

Træn din teknik med benene, og få en sikker ekstra støtte med en svømmeplade i høj kvalitet. Hos Kingfish kan du opdage svømmeplader til børn og voksne i fuldt funktionelt design og med bløde overflader, der giver dig optimal glæde og støtte i løbet af de mange timer i vandet. Lær mere om alle fordelene ved svømmeplader, og find din favorit online.

Hvad kan svømmeplader hjælpe med?

En svømmeplade, også kaldet et kickboard, er en god ekstra støtte, som er særligt populær blandt børn og nybegyndere. Det er et simpel men ret effektivt træningsmiddel, som kan hjælpe enhver med at blive en bedre svømmer. Her kan dit barn træne svømning med benene og holde sig oven vande uden at inddrage armene. Svømmeplader vil derfor tit indgå som en fast bestanddel af svømmeskoler og svømmeundervisning. Nærmere sagt kan en svømmeplade træne både:

  • Teknik
  • Styrke
  • Udholdenhed

Det er dog ikke kun for de mindre, at en svømmeplade kan være nyttig at have. Svømmeplader kan nemlig også være for dig, der vil være en bedre svømmer og blandt andet vil træne din benteknik eller optimere styrken i dine bentag. Så om du er nybegynder, øvet eller elitesvømmer kan der være nyttige fordele i at anskaffe sig en svømmeplade til din træning.

Find den ideelle svømmeplade fra anerkendte mærker

Når du er på jagt efter en god svømmeplade, er det vigtigt at vælge en variant, der først og fremmest er brugervenlig. Dette kommer blandt andet til udtryk i udformningen, materialerne og ikke mindst eventuelle udskæringer til hænderne, så du nemt kan bevare et sikkert greb og en god position på pladen.

Er du seriøs i din svømmetræning, og ønsker du på bedst mulig vis at skære gennem vandet, er dit valg af svømmeplade ikke helt ligegyldigt. Her er kvaliteten og form i den grad værd at tage højde for. Hos Kingfish kan du finde svømmeplader i førende design fra anerkendte mærker. Heriblandt kan du vælge en svømmeplade fra Arena, der om nogen er kendt for deres konsekvente høje kvalitet og fokus på produktudvikling, hvilket også gør at elitesvømmere verden over foretrækker dem.

Udforsk andet udstyr til din svømmetræning

Vi har et stort sortiment af svømmeudstyr til ethvert behov. Ligegyldigt om du søger tætsiddende og komfortable badehætter til at hjælpe dig med at opnå minimal vandmodstand eller leder efter svømmeudstyr til børn, der sørger for ekstra sikkerhed og beskyttelse, har vi sikkert noget for dig.

Du kan få mere hjælpsomt udstyr til at gøre dig til en bedre svømmer. Ønsker du at fokusere din svømmetræning på forbedring af armtag i stedet for bentag, er en
pullbuoy den rette løsning. Ved at sætte den øverst mellem dine lår kan du holde benene oppe uden at bevæge dem. På den måde kan du overlade al fremdrift i vandet til dine arme.

Har du brug for yderligere vejledning, eller har du spørgsmål til vores udvalg? Så kontakt os endelig, og få professionel assistance og venlig service, når du har behov for det.

Hvad leder du efter?